Electrolux EDH3686GDE – uscător de rufe performant, cu condensare cu pompă

Electrolux EDH3686GDE reprezintă un model eficient şi performant de uscător de rufe, capabil să asigure într-un mod foarte economic cele mai bune rezultate.

Avem de-a face cu un uscător cu încărcare frontală, ce deţine afişaj LCD, condensator cu popă şi o capacitate de încărcare de până la 8kg.

La un aşa nivel de performanţe, preţul de achiziţie este pe măsură, astfel produsul electrocasnic de faţă se poate procura cu preţul de 2.553 de lei (vezi preţ actualizat) din stocul de oferte eMag.

Ca şi detalii tehnice, prezintă o construcţie clasică modernă, de culoare albă, ce cântăreşte în jur de 48kg, măsurând standard 85 x 60 x 60 (IxLxA) cm.

Acelaşi produs electrocasnic se regăseşte şi în oferta celor de la Flanco, Cel şi Altex.

Imagini cu Electrolux EDH3686GDE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul programelor de uscare, se laudă cu o listă diversificată, precum: program pentru articole din bumbac (articolele sunt pregătit pentru aşezarea în dulap), program uşor de călcat, program pentru sintetice (reîmprospătează ţesăturile), program uscare completă  şi alte programe suplimentare pentru alegerea timpului de lucru.

În privinţa siguranţei şi a funcţiilor speciale, deţine funcţia de programare întârziată, semnalizarea acustică la terminarea programelor, tehnologia avansată de uscare cu pompă de căldură, înluminare cu LED la interior, senzor de uscare, certificat Woolkmark Silver şamd.

Ar mai fi de specificat că nivelul de zgomot la punerea în funcţiune este de 65db şi că deţine indicaţii pentru curăţarea filtrului, pentru curăţarea condensatorului şi pentru rezervor plin.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Electrolux EDH3686GDE este un uscător de rufe cu încărcare frontală, cu performanţe de uscare ridicate, într-un mod foarte eficient şi economic.

Concluzie :

Pro:
  • Uscător de rufe prin condensare
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Afişaj LCD
  • Clasa A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.