Electrolux EDC2086GW3 – uscător de rufe cu condensator, economic şi avantajos

Electrolux EDC2086GW3 este un model accesibil de uscător de rufe cu încărcare frontală, un produs ideal în orice locuinţă, datorită eficienţei ridicate de uscare.

Vorbim despre un produs electrocasnic ce realizează uscare prin condensare, având o capacitate de încărcare de până la 8kg, rezervor de 5.28l şi un afişaj modern, de tip LCD.

Este un model avantajos ca şi preţ, astfel la eMag costă în jur de 1.983 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ convenabil în raport cu specificaţiile produsului.

Prezintă o construcţie modernă, de culoare albă, ce are ca şi dimensiuni standard 85 x 60 x 60(IxLxA) cm şi o greutate de aproximativ 40kg.

Acelaşi uscător de rufe este pus la dispoziţie şi de către magazinele online Cel şi Altex.

Imagini cu Electrolux EDC2086GW3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa programelor de uscare, se laudă cu programul pentru bumbac, cu programul de extra uscare, cu programul gata de calcăt, cu programul de uscare completă, cu programul pentru ţesături sintetice, cu programul extra uscare şi cu programul suplimentar pentru timpul de lucru.

La capitolul funcţii speciale, deţine funcţia de start întârziat, funcţia de uscare prin condensare şi senzorul de uscare.

Deţine 4 picioruşe detaşabile, certificate Woolmark Silver şi indicaţii pentru curăţarea filtrului, pentru curăţarea condensatorului şi pentru rezervor plin.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Electrolux EDC2086GW3 este un uscător de rufe cu condensator, eficient şi economic, perfect pentru orice cămin distins.

Concluzie :

Pro:
  • Uscător de rufe prin condensare
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Clasa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.