Acer E3-111-C5FN

După cum știm cu toții, un laptop este foarte util oricui. De această dată, cei de la Acer s-au gândit și au conceput laptop-ul Acer E3-111-C5FN, perfect pentru elevi ori studenți.

Gadget-ul de față, vine conceput cu un procesor Intel Celeron Quad Core, model N2930, format din 4 nuclee, cu o frecvență de 1830MHz, ce îl face să se descurce uimitor în practica multimedia sau office.

Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3, este de 2Gb, cu o frecvență de 1.6Gb, destul pentru aplicații și sistemul de operare Linux, în cazul de față. Hard Disk-ul și el are o capaci­tate de 500Gb, cu o viteză de rotație de 5400rpm, perfect pentru a stoca datele personale.

Costul acestui Notebook Acer , la data de 10.08.2014 este de 1.099lei,  foarte bun pot spune , dar dacă te grăbești îl poți achiziționa la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU TELEVIZORUL 32F6400

MAI MULTE POZE

DESIGN:

Acer E3-111-C5FN este scos în relief de către aspectul său elegant și incomparabil. Carcasa este realizată cu mare finețe dintr-un plastic foarte calitativ, cu finisaje ușor lucioase, oferind rezistență în timp.

Cu o experiență asemănătoare unui touchscreen, touchpad-ul cu control multi-touch , oferă o precizie și o senzitivitate incredibilă.

DIAPLAY:

Display-ul acestui laptop este de tip LCD LED, cu o diagonală de 11.6inch, și o rezoluție Full HD maximă de 1366x768p.

Atuurile acestui ecran sunt cele două specificații excelente, precum : Acer ComfyView și Anti-Glare. Ce oferă posibilitatea de a utiliza fără probleme, oricând și oriunde acest laptop, fără a se reflecta lumina în display.

CONECTIVITATE

Ca și tipuri de conectivitate dispune de următoarele porturi uzuale: HDMI, RJ-45, USB 2.0(2), USB 3.0, și o ieșire audio, iar comunicații : Wireless, Bluetooth, Rețea.

ACCESORII

Dacă luăm în considerare că acest notebook de la Acer este unul portabil, îți poți achiziționa o Geantă Laptop Rivacase, pentru a dispune de siguranță și un transport mai ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.