Dominox DOH 64F XS – plită electrică încorporabilă din inox microtexturat

Dominox DOH 64F XS se pare a fi un nou model de plită încorporabilă din inox, cu un raport preţ-calitate avantajos. Reprezintă un produs electrocasnic de bucătărie recent, potrivit perfect oricărui stil de amenajare.

Vorbim despre un model încorporabil cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică. Sunt dispuse 4 zone de gătit diferite, deasupra cărora sunt proiectate două gratere emailate negre. Este de reţinut faptul că beneficiază de dispozitiv de siguranţă a flăcării.

Acest model DOH 64F XS poate fi achiziţionat deja din magazinul de specialitate eMag, cu doar 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, remarcăm cu plăcere o construcţie ultra-modernă din inox microtexturat. Culoarea argintie o asortează fără probleme oricărui stil de mobilier şi aparatură de bucătărie. Privind din punct de vedere tehnic, măsoară standard 40 x 600 x 510 mm, dimensiunile decupajului pentru încastrare fiind de 500×580 mm.

Acelaşi model poate fi achiziţionat şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Dominox DOH 64F XS:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus şi mai sus, această plită electrică Dominox este prevăzută cu 4 arzătoare. Cele 4 zone pentru gătit sunt de dimensiuni diferie, precum: două normale, una mică şi una mare.

Ca şi poziţionare a zonelor de gătit ar fi: cea mică în dreapta-faţă, cea mare în stânga-faţă, iar cele două normale în dreapta şi stânga-spate.

Fiecare arzător în parte deţine câte un buton de control individual, prevăzut cu aprindere electronică integrată.

Panoul de control, respectiv cele 4 butoane negre cu aprindere integrată sunt proiectate în partea frontală a plitei.

Dispozitivul de siguranţă are rolul de a opri în mod automat alimentarea cu gaz, doar în cazul stingerii accidentale a flăcării. În felul acesta, sunt prevenite accidentele neplăcute, siguranţa familiiei fiind sporită.

Pentru a o menţine întotdeauna curată şi bine igienizată, se pot folosi folii protectoare speciale pentru plită, cum ar fi Electrolux E4HPS001.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Dominox DOH 64F XS reprezintă o plită electrică din inox microtexturat, provenită din gama încorporabilelor de bucătărie. Este un produs accesibil şi modern, capabil să aducă un plus procesului de gătire.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Inox
  • Aprindere electrică
  • Pe gaz
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.