Domino Electrolux EHF3920BOK – plită electrică vitroceramică, de tip încorporabilă, cu două zone de gătit

Domino Electrolux EHF3920BOK este o plită electrică încorporabilă, destinată în primul rând celor ce nu beneficiază de foarte mult spaţiu în bucătărie pentru a îşi procura o plită clasică, ori celor ce nu îşi dedică foarte mult timp gătitului. Modelul de faţă se evidenţiază prin trăsături reduse, punând la dispoziţie doar două zone pentru gătit.

În ciuda faptului că deţine doar două arzătoare, reprezintă o investiţie destul de avantajoasă, din punct de vedere al consumului energetic, cât şi al preţului de achiziţie. Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite, cu puteri dezvoltate între 1.2kW şi 1.7kW.

Are la bază sistemul vitroceramic, sistem ce oferă mai întâi de toate avantajul siguranţei, datorită faptului că nu funcţionează pe bază de resurse inflamabile, respectiv gaz. Suprafaţă plitei prezintă o sticlă ceramică perfect netedă, extrem de uşor de curăţat. Panoul de comandă este poziţionat frontal, fiind pe cât se poate de explicit, garantând astfel o experienţă superioară de utilizare.

Preţul de achizite este influenţat de către dimensiunile plitei, respectiv de 439 de lei (vezi preţ actualizat), cam pe jumătate din preţul unei plite obişnuite din vitroceramică.

La nivel estetic, observăm o sticlă modernă, de culoare neagră, ce aduce un plus de eleganţă aparte oricărei bucătării. Are cablul de alimentare de 1.1m, iar dimensiunile standard sunt de x 29 x 52(IxLxA)cm.

Aceeaşi plită cu două zone de gătit este comercializată şi de către magazinele online Cel şi Altex.

Imagini cu Domino Electrolux EHF3920BOK :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, deţine două arzătoare, unul mic, poziţionat frontal cu o putere radiantă de 1.2kW/145mm şi unul normal, poziţionat în partea din spate, cu o putere radiantă de 1.7kW/180mm. Aşadar, puterea totală de încălzire ajunge de până la 2.9kW, destul de suficientă aş spune eu pentru un astfel de model.

Panoul de control, are la bază două butoane acţionate prin rotire, dispuse de-a lungul părţii frontale, în stânga şi în dreapta. Poziţionarea frontală a acestora asigură o funcţionalitate intuitivă, comodă şi rapidă utilizatorului.

În privinţa curăţării plitei, nu ar trebui să reprezinte o problemă, deoarece fiind complet netedă, va fi pe cât se poate de uşor de curăţat. Foarte simplu şi uşor, ştergeţi plita de fiecare dată după ce o folosiţi, pentru a o menţine într-o formă intactă.

Concluzie :

În concluzie, Domino Electrolux EHF3920BOK este o plită electrică de tip încorporabilă, ce deţine două zone pentru gătit. Este o plită de dimensiuni reduse, ideală bucătăriilor mai puţin spaţioase. Reprezintă un model foarte avantajos, graţie preţului de achiziţie, cât şi consumului mic de energie electrică.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect modern
  • Uşor de curăţat
  • Eficientă
  • Ideală pentru spaţiile mici
Contra:
  • Uneori suprafaţa de gătit se poate dovedi insuficientă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.