DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M – espressor de cafea premium, cu funcţii şi tehnologii de ultimă generaţie

DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M reprezintă o variantă premium de espressor de cafea automat, un aparat inteligent capabil să prepare o variatate de băuturi calde pe bază de cafea şi nu numai, precum espresso, caffe latte, cappucino, latte macchiato sau chiar lapte cald.

Este vorba de un model de 1450W putere, cu mod de preparare automat, ce deţine un rezervor de apă de 1.3l, îndeajuns pentru a pregăti suficiente băuturi, având chiar o capacitate pentru 2 cafele. Continerul pentru cafea măcinată are capacitatea de 170g, iar cel pentru cafea boabe are capacitatea de 150g, astfel permite alimentare cu ambele tipuri de cafea. Vine dotat cu rezervor pentru lapte, cu plită pentru menţinere a căldurii cu buton de On/Off şi cu o presiune a aburului de 15 bari.

Observăm că este proiectat cu un display elegant, de tip LED, ce afişează textul pe patru linii. De pe acesta se pot urmări setările şi etapele ciclului de preparare al cafelelor.

Preţul de achiziţie, desigur nu este cel mai avantajos, pentru orice buzunar, asta datorită performanţelor superioare de care da dovadă. Aşadar, un astfel de espressor inteligent se poate procura de la eMag cu preţul de 4.409 lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul specificaţii tehnice, remarcăm o construcţie atrăgătoare din inox şi plastic, de culoare argintiu-negru. Are o greutate de 11kg şi măsoară standard 195 x 475 x 326(W x D x H) mm. Ar fi de spus că deţine tavă detaşabilă, precum şi rezervorul de apă tot detaşabil.

Acelaşi espressor automat premium de la DeLonghi îl întâlnim şi în magazinul online evoMag.

Imagini cu DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un espressor ce beneficiază de sistemul automat pentru cappuccino, sistem brevetat, după urma căruia se pot obţine cele mai delicioase şi savuroase cappuccino, latte macchiato, caffe latte sau lapte fierbine. Ar fi de specificat faptul, că acest sistem avansat beneficiază şi de funcţia de avertizare pentru curăţare periodică a acestuia.

Funcţia de memorare cu care se laudă aparatul de faţă, pune la dispoziţie personalizarea cafelei. Oricât de des doreşti, alege-ţi tipul de cafea preferat, respectiv scurtă, medie sau lungă, nivelul de temperatură şi aromă cafelei, după care vei savura cafeaua perfectă.

Pune la dispoziţie funcţia de reglare a cantităţii de cafea şi a cantităţii de apă, etapa de preinfuzare, funcţia de oprire/pornire programabilă, filtru de apă, iluminarea ceştiilor de cafea, funcţia de contorizare a cafelelor preparate şi dispensor-ul de cafea ajustabil, reglabil după tipul de înălţime al ceştii (92mm – 142mm).

După cum spuneam, se poate alimenta atât cu cafea măcinată, cât şi cu cafea boabe. Pentru cea boabe, vine proiectat cu râşniţă de cafea cu 13 setări, fiind extrem de silenţioasă şi de durabilă în timp. Recipientul pentru cafea boabe este perceput cu un capac special, astfel încât asigură păstrarea aromei cafelei. Containerul de colectare al cafelei are un volum de până la 14 ceşti/72h.

În privinţa capitolului de igienizare, se bucură de funcţia de decalcifiere şi clătire, funcţie automată, recomandată periodic. Totodată, dispune de recipient de apă detaşabil, cu indicator pentru golire, cât şi de tăviţă de picurare detaşabilă, cu indicator al nivelului de apă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M este un espressor de cafea automat, încadrat în clasa premium, datorită funcţiilor şi tehnologiilor de generaţie nouă, ce îl fac capabil să asigure cele mai bune băuturi calde pe bază de cafea şi nu numai, în cel mai scurt timp posibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Complet automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe şi cafea măcinată
  • Râşniţă din ceramică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.