DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B – espressor de cafea automat, cu sistem de Cappuccino

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B este un espressor de cafea automat, ce nu ar trebui să lipsească din bucătăria niciunui băutor de cafea, datorită rezultatelor delicioase şi aromate pe care este capabil să le preparare, într-un mod rapid şi uşor.

Este un aparat de 1450W putere, ce are o presiune a aburului de 15 bari. Deţine un rezervor de apă de 1.8l şi unul de cafea de 250g. Poate realiza două ceşti de cafea deodată, fiind specializat în espresso şi cappuccino.

Acest model DeLonghi Magnifica este disponibil în oferta eMag la preţul online de achiziţie de 1.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un espressor modern şi rafinat, ce conferă un aer elegant prin prisma finisajelor şi detaliilor perfect definite. Este de culoare neagră, însă poartă şi câteva elemente cromatice. Cântăreşte în jur de 9kg, dimensiunile standard măsurând 430 x 238 x 351(W x D x H) mm. Deţine atât rezervor de apă detaşabil, cât şi tavă de picurare detaşabilă, lucruri ce duc la o igienizare cât mai comodă a aparatului.

Modelul de faţă se întâlneşte şi în magazinele online de specialitate evoMag şi Flanco.

Imagini cu DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, este un aparat automat, capabil să prepare două băuturi simultan. Acceptă să fie alimentat atât cu cafea măcinată, cât şi cu cafea boabe, datorită faptului că deţine râşniţă de cafea integrată.

Beneficiază de dispozitiv de spumare al laptelui, de funcţia de autocurăţare, de funcţia inteligentă pentru Cappuccino, de sistem anticalcar, precum şi de funcţia de setare a gradului de măcinare a cafelei boabe.

Modul de utilizare al aparatului este pe cât se poate de simplu, datorită faptului că este un model superautomat. Printr-o simplă rotire a mânerului şi o acţionare de buton, te vei bucura de o cafea delicioasă şi aromată.

Funcţia de Cappuccino este mai mult decât ideală, datorită faptului că obţine o spumă densă şi bogată, realizând astfel cappuccino perfect.

Panoul de control al espressorului este de tip electronic. Acesta permite utilizatorului să îşi regleze setările în funcţie de gust, astfel încât să obţină băutura dorită.

Opinii pro și contra :

În concluzie, DeLonghi Magnifică S ECAM 21.117.B este un espressor de cafea automat, cu râşniţă încorporată, capabil să prepare rapid şi uşor cele mai bune espressor sau cappuccino.

Concluzie :

Pro:
  • Uşurinţă şi rapiditate în modul de preparare
  • 1450W putere
  • Uşor de curăţat
  • Automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.