Delonghi Magnifica ESAM3000B – un produs automat, ce prepară simultan două băuturi calde şi delicioase

Delonghi Magnifică ESAM3000B este un espressor excelent, fie acasă, fie la locul de muncă, capabil să prepare cele mai bune şi savuroase băuturi calde, într-un timp pe cât se poate de scurt.

Discutăm despre un espressor de tip automat, ce realizează cappuccino şi espresso, plus derivate ale acestora. Are o putere de 1450W, deţine un rezervor de apă de 1.8l, are o presiune de 15 bari, iar compartimentul pentru cafea are o capacitate de 200g.

Preţul aparatului este unul destul de avantajos aş spune, luând în considerare toate specificaţiile şi funcţiile acestuia. Astfel, cei de la eMag îl comercializează cu preţul de 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic cât şi estetic, ar fii de spus că are o greutate de 10Kg, măsoară 285 x 375 x 360(W x D x H)mm şi prezintă un exterior de culoare neagră.

Imagini cu Delonghi Magnifica ESAM3000B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un espressor inteligent, ce prepară simultan două ceşti de cafea. Alimentarea aparatului se va face cu cafea măcinată sau cu cafea boabe, având în dotare râşniţă de cafea incorporată cu 13 funcţii, super silenţioasă.

În dotarea acestuia regăsim rezervor de apă detaşabil, tavă detaşabilă, termostat electronic pentru cafea, dispozitiv de spumare şi dispenser de cafea reglabil, ce permite utilizarea ceştilor de orice mărime.

Cât despre programe şi funcţii, se laudă cu funcţia de autocurăţare, cu sistemul de decalcifiere, cu setarea pentru temperatură, cu setarea de cantitate cafea, cu setare a gradului de măcinare, cu indicator de nivel apă, cu funcţia de economisire energie, cu funcţia Stand-By, cu funcţia Thermoblock System şi cu funcţia Aroma-System.

Graţie tehnologiei patentate Thermoblock, espresso va fii menţinut la o temperatură ideală şi constantă.

Acestea fiind spuse, Delonghi Magnifică ESAM3000B este un espressor automat, cu capacitate pentru 2 ceşti, capabil să realizeze cele mai savuroase şi gustoase băuturi calde.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Putere 1450W
  • Alimentare cu cafea macinată şi cafea boabe
  • Presiune 15 bari
  • Capacitate rezervor 1.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.