DeLonghi Icona ECOV 310BG – este un espressor de calitate, capabil să prepare cele mai savuroase băuturi calde

DeLonghi Icona ECOV 310BG este un espressor de tip manual, ce prepară cele mai bune băuturi calde, precum ceai, espresso, cappuccino şi aşa mai departe, într-un timp foarte scurt.

Vorbim despre un produs electrocasnic cu o putere de 1100W, ce este echipat cu un rezervor de apă de 1.4l, având o presiune de 15 bari.

Costul de achiziţie al espressorului este destul de avantajos, astfel la eMag se găseşte la preţul de numai 979 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, prezintă un exterior modern, de culoare crem. Deţine trăsături reduse, astfel măsoară doar 230 x 260 x 300(W x D x H) mm şi cântăreşte în jur de 4Kg.

Imagini cu DeLonghi Icona ECOV 310BG :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, aveam de-a face cu un espressor manual, ce dispune de boiler din oţel inoxidabil, de rezervor transparat de apă, detaşabil(1.4l), la fel ca şi tava de picurare din dotare, astfel vei putea curaţa aparatul rapid şi uşor. Alimentarea acestuia se va face cu capsule (Easy Serving Espresso) sau cu cafea macinată, fiind capabil să prepare simultan două băuturi savuroase.

Ar fii de specificat faptul că noul espressor se bucură de sistemul avansat de auto-pregătire, astfel produsul va fii mereu pregătit de a fii utilizat.

Cappuccino System mixează aburi, aer şi lapte, realizând o spumă cremoasă pentru un cappuccino ideal.

Aparatul de faţă dispune de butoane luminoase, separate, pentru modul Oprit/Pornit, dar şi pentru selectarea băuturii dorite Cappuccino/Espresso.

Este de specificat faptul că deţine două termostate separate, ce controlează temperatura apei şi a aburilor, mai găsim în dotarea acestuia încălzitor pentru ceaşcă, presător de cafea incorporat şi beneficiază de mâner pentru reglarea emisiei de aburi.

În concluzie, DeLonghi Icona ECOV 310BG este un espressor de calitate, capabil să realizeze cele mai bune băuturi calde într-un timp pe cât se poate de scurt.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor manual
  • Putere 1100W
  • Alimentare cu cafea macinată
  • Presiune 15 bari
  • Capacitate rezervor 1.4l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.