DeLonghi Essenza EN97W – espressor automat de cafea, cu o presiune de 19 bari

DeLonghi Essenza EN97W este o nouă variantă modernă de espressor de cafea de tip automat. Impresionează atât la capitolul design, cât şi la capitolul performanţe în modul de preparare al cafelelor. Se dovedeşte a fi un produs ideal atât acasă, cât şi la locul de muncă, în ambele cazuri oferind cele mai gustoase şi savuroaze băuturi pe bază de cafea.

Ei bine, discutăm despre un aparat de cafea automat, de 1260W putere. Se laudă cu o presiune de 19 bari, cu un rezervor de apă cu capacitatea de 0.9l (detaşabil), precum şi cu un compartiment de cafea cu capacitatea pentru 12-14 capsule.

Acest nou model Essenza EN97W este deja disponibil în oferta magazinului online eMag, la preţul accesibil de numai 449 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, remarcăm o construcţie aparte, cu finisaje şi detalii ultra-moderne. Este pe un fond de culoare alb-negru, cântăreşte numai 3kg şi masoară standard 16.6 cm x 25.3 cm x 29.1 cm (W x D x H) cm.

Imagini cu DeLonghi Essenza EN97W:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că are o putere de 1260W, necesită o alimentare la 220-240V, cu 50/60Hz.

Este de menţionat că produsul de faţă se alimentează doar cu capsule de cafea speciale Nespresso. Aceste capsule sunt prevăzute cu un cod de bare unic, ce reprezintă tipul băuturii, respectiv timpul şi temperatura de prepare necesară.

Fiind un produs automat, este extrem de uşor de utilizat şi de manevrat. Trebuie doar alimentat cu capsule de cafea şi acţionat butonul de pornire a procesului de preparare. După terminarea băuturii dorite, este necesară ejectarea caspulei folosite, prin ridicarea clapetei. Pentru rezultate cât mai de calitate şi pentru o întreţinere cât mai bună a aparatului, producătorul recomandă a se utiliza apă plată.

Ca şi funcţii, este prevăzut cu funcţia de Pornire/Oprire programabilă şi cu funcţia de setare a cantităţii de cafea.

Opinii pro și contra:

În concluzie, DeLonghi Essenza EN97W reprezintă un espressor de cafea automat, cu o presiune de 19 bari. Impresionează plăcut atât la capitolul aspect, cât şi la capitolul performanţe.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1260W putere
  • Modern
  • 19bari
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.