DeLonghi ESAM4500 – espressor de cafea ultra modern şi ultra performant, de 1350W putere

DeLonghi ESAM4500 este un espressor de cafea automat practic şi modern, ce prezint un design inedit. Este ideal oriunde, fie acasă, fie la birou, datorită rezultatelor excelente pe care este capabil să le obţină, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de uşor.

Reprezintă un model de 1350W, ce are o presiune a aburului de 15 bari. Este echipat cu plită de menţinere a călduri, cu râşniţă integrată, cu rezervor pentru lapte, cu compartiment pentru cafea de 200gr, precum şi cu rezervor pentru apă de 1.8l. Beneficiază de un elegant display LCD, poziţionat în partea centrală espressorului. Acesta oferă informaţii cu privire la etapele şi funcţiile modului de preparare al cafelelor.

Acest model ESAM4500 se poate procura din oferta magazinului online eMag, cu preţul de ofertă de 2.949 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, după cum observăm este un aparat de cafea ultra modern, de culoare argintie. Are o greutate de 10.5kg şi măsoară standard 285 x 375 x 360(W x D x H)mm. Pentru a fi igienizat cât mai uşor posibil, producătorul a decis ca tava de picături şi rezervorul de apă să fie detaşabile.

Acelaşi espressor de cafea se poate achiziţiona şi din stocul celor de la Altex, CEL, Flanco sau Elefant.

Imagini cu DeLonghi ESAM4500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul DeLonghi este un aparat de cafea excelent, datorită faptului că poate fi alimentat atât cu cafea mancinată, cât şi cu cafea boabe. Pentru alimentarea cu cafea boabe deţine râşniţă integrată, cu funcţie de setare a gradului de măcinare. Este capabil să prepare simultan două ceşti de cafea.

Beneficiază de funcţia de autocurăţare, de funcţia specială pentru Cappuccino, de funcţia de On/Off programabile, de sistem de decalcifiere, de funcţia de setare a cantităţii de cafea, de funcţia de setare a gradului de măcinare, de funcţia Stand-by, de râşniţă de cafea silenţioasă cu 14 setări, de termostat electronic pentru cafea şi vapori, de dispenser de cafea ajustabil în funcţie de mărimea ceştii, de funcţia de oprire automată, precum şi de sistemul Thermoblock şi de Aroma-system.

Thermoblock reprezintă un sistem patentat ce garantează un espressor savuros la o temperatură ideală şi constantă.

Un alt sistem patentat este şi Cappuccino şi Caffelatte. Reprezintă un sistem automat, capabil să prepare cel mai reuşit şi gustos posibil Cappuccino sau CaffeLatte. Trebuie doar să fixaţi ceaşca sub dozator, după care să acţionaţi butonul Automatic Cappuccino.

Funcţia de memorare permite aparatului să ţină minte combinaţia perfectă a cafelei tale. Înainte de memorare, trebuie setată cantitatea de cafea şi de lapte, asta pentru cappuccino, iar pentru espresso trebuie setată cantitatea de cafea măcinată şi cea de apă.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, DeLonghi ESAM4500 este un espressor de cafea performant cu râşniţă integrată, capabil să prepare într-un mod rapid şi uşor, cele mai savuroase băuturi dorite.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1350W putere
  • 15 bari
  • Automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.