DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica – espressor automat cu râşniţă, ce acceptă alimentare cu cafea boabe şi cafea măcinată

DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica este un espressor de cafea automat, extrem de eficient oriunde, fie acasă, fie la serviciu, datorită faptului că prepară foarte rapid cele mai delicioase cafele, espresso sau cappuccino.

Este un aparat de 1450W, ce are o presiune de 15 bari, echipat cu râşniţă integrată, cu dispozitiv de spumare a laptelui, cu un compartiment pentru cafea, cu capacitatea de 200g şi cu un rezervor de apă de 1.8l.

Preţul espressorului este pe cât se poate de avantajos vis-a-vis de specificaţiile acestuia, astfel la eMag costă în jur de 1.242 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, observăm o construcţie elegantă, de culoare neagră, ce cântăreşte aproximativ 10kg, măsurând standard 280 x 405 x 360(W x D x H) mm.

Acelaşi espressor automat cu râşniţă îl pun la dispoziţie şi cei de la Flanco.

Imagini cu DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Espressorul de faţă are o capacitate pentru două ceşti, putând fi alimentat atât cu cafea boabe, cât şi cu cafea măcinată.

Din punct de vedere al programelor şi funcţiilor avansate de care se bucură, ar fi funcţia specială pentru cappuccino, programul de decalcifiere al aparatului, dispozitivul de spumare, funcţia de setare a cantităţii de cafea, funcţia de setare a gradului de măcinare a cafelei, funcţia de oprire automată, râşniţă integrată şi funcţia Stand-By.

La capitolul igienizare, beneficiază de boilerul detaşabil şi de tava de picurare detaşabilă, astfel curăţarea pe interior va fi pe cât se poate de uşoară şi de rapidă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica este un espressor de cafea automat, cu râşniţă integrată, ce acceptă alimentare atât cu cafea boabe, cât şi cu cafea măcinată.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea măcinată şi cafea boabe
  • Capacitate rezervor apă 1.8l
  • Putere 1450W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.