DeLonghi ECO 311.R Icona – espressor de cafea cu pompă, cu un design distins

DeLonghi ECO 311.R Icona este un espressor de cafea cu pompă, echipat cu un sistem inteligent de preparare a cafelelor, aromate şi gustoase, într-un mod pe cât se poate de rapid.

Este un model cu o putere de 1100W, ce beneficiază de pompă, de o presiune de abur de 15 bari, de un rezervor de apă de 1.4l şi de plită de menţinere a căldurii.

În privinţa preţului, este un espressor avantajos, astfel cei de la eMag îl comercializează cu numai 649 de lei (vezi preţ actualizat).

Se evidenţiază printr-o construcţie ergonomică, elegantă şi modernă, de culoare roşie. Are o greutate de doar 4.1Kg şi măsoară standard numai 255 x 280 x 315 (W x D x H) mm.

Imagini cu DeLonghi ECO 311.R Icona :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este de specificat faptul că alimentarea espressor-ului se face cu pad-uri de cafea, dar şi cu cafea măcinată, fiind capabil să pregătească două ceşti de băutură în acelaşi timp.

În privinţa funcţiilor speciale şi al programelor, beneficiază de funcţia pentru cappuccino, de dispozitiv pentru spumare a laptelui, de sistem de păstrare la cald, de sistem anti-picurare şi de două termostate individuale, de control al temperaturii aburului şi al apei.

Din punct de vedere al igienizării, este un apart extrem de uşor de curăţat, datorită rezervorului de apă şi a tăviţei detaşabile.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, espressor-ul DeLonghi ECO 311.R Icona este un model cu pompă, atractiv şi accesibil, ideal în orice bucătărie elegantă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor cu pompă
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea măcinată şi pad-uri de cafea
  • Putere 1100W
  • Capacitate rezervor apă 1.4l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.