Delonghi ECAM 21.117 Blk – espressor de cafea automat, cu râşniţă din inox incorporată

Espressorul Delonghi ECAM 21.117 Blk este un aparat de cafea automat, cu performanţe ridicate în prepararea cafelei, astfel ca tu să savurezi întotdeauna cea mai aromată şi proaspătă băutură caldă pe bază de cafea.

Avem de-a face cu un produs automat cu o putere de 1450W, ce deţine rezervor de apă de 1.8l, râşniţă de cafea din inox, un container pentru cafea de 250gr, având o presiune a aburului de 15 bari.

Costul de achiziţionare al aparatului este destul de corect şi de avantajos în raport cu specificaţiile acestuia, astfel modelul de faţă este comercializat de eMag cu preţul de 1.485 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, observăm finisaje şi elemente moderne, ce conferă o eleganţă excepţională. Exteriorul este de culoare neagră, măsoară 430 x 238 x 351(W x D x H) mm şi cântăreşte în jur de 9Kg.

Imagini cu Delonghi ECAM 21.117 Blk :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Alimentarea acestuia se va putea face cu cafea măcinată, dar şi cu cafea boabe, astfel va fi capabil să prepare cele mai delicioase cafele, espresso sau cappuccino.

Este un model inteligent, ce se bucură de numeroase funcţii sisteme, precum de sistemul anticalcar, de funcţia de pornire/oprire programabilă, de sistemul de decalcifiere, de setarea pentru temperatură, de setarea cantităţii de cafea, de sistemul de pre-umezire a cafelei, de sistemul termo-bloc, de sistemul Cappuccino Rapid, de setarea gradului de măcinare şi de multe altele.

În privinţa igienizării aparatului, procesul de curăţare se va desfăşura într-un mod pe cât se poate de simplu şi de rapid, asta datorită rezervorului de apă detaşabil, a filtrului de apă şi a tăviţei detaşabile pentru picături.

Aparatul de faţă este capabil să prepare două cafele simultan într-un singur proces, punând la dispoziţie funcţia de personalizare a cafelei prin programul My Coffee.

În concluzie, Delonghi ECAM 21.117 Blk este un espressor de cafea automat, cu un aspect modern şi elegant, ce pune la dispoziţie numeroase tehnologii şi funcţii pentru prepararea celor mai gustoase băuturi pe bază de cafea.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea măcinată şi cu cafea boabe
  • Putere 1450W
  • Capacitate rezervor apă 1.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.