DeLonghi EC7 – espressor manual de cafea, modern şi foarte accesibil, ca şi preţ

DeLonghi EC7 este un espressor manual de cafea, extrem de accesibil şi de convenabil, perfect pentru bucătăria oricăruia dintre noi, pentru a ne face dimineţile mult mai aromate.

Avem de-a face cu un aparat de dimensiuni reduse, ce are o putere de 800W, având în dotare un rezervor de apă de 0.4l, fiind capabil să prepare simultan două băuturi calde, pe bază de cafea.

Costul de achiziţie este neaşteptat de avantajos, astfel eMag pune în vânzare un astfel de espressor cu preţul de doar 239 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa asepctului, pot spune că este un produs modern şi elegant, ce are un exterior de culoare albastră. Ar fii de specificat că are o greutate de 1.6Kg şi măsoară numai 305 x 255 x 300(W x D x H) mm.

Imagini cu DeLonghi EC7 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul aparat este capabil să prepare espresso sau cappuccino într-un mod pe cât se poate de rapid, alimentându-l cu cafea măcinată. Deţine emisie de vapori reglabilă, astfel vei putea realiza spuma pe cât se poate de cremoasă şi de delicioasă.

Igienizarea acestuia se realizează extrem de uşor, astfel dispune de tavă detaşabilă pentru apă reziduală, ce permite curăţarea acesteia extrem de uşor şi de rapid.

Ca şi funcţii, se laudă cu funcţia Cappuccino, ce combină aerul cu laptele şi cu aburul, realizând cel mai gustos cappuccino posibil. Pe lângă asta dispune de setarea cantităţii de cafea, de emisie reglabilă de abur, de întreruptor Pornit/Oprit cu semnal luminos, de capac de siguranţă pentru prevenirea deschiderii în funcţiune şi de Sistem Vario (selectează aromă cafelei).

În concluzie, DeLonghi EC7 este un espressor de cafea manual cu boiler, ideal în orice bucătărie, capabil să garanteze cele mai delicioase şi aromate espresso sau cappuccino.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor manual
  • Putere 800W
  • Alimentare cu cafea macinată
  • Capacitate 2 ceşti
  • Capacitate rezervor apă 0.4l
Contra:
  • Nimic

One thought on “DeLonghi EC7 – espressor manual de cafea, modern şi foarte accesibil, ca şi preţ

  1. buna ziua…tocmai am achizitionat un expressor delonghi dar in loc de cafea imi iese apa chioara 🙁 e dreptam folosit cafea de filtru….trebuie o cafea speciala ? ms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.