DeLonghi EC5 – espressor manual de cafea, compact, distins şi avantajos

DeLonghi EC5 este un espressor de cafea extrem de avantajos, ce prepară rapid espresso sau cappuccino, proaspăt şi aromat, într-un timp foarte scurt.

Vorbim despre un produs de tip manual, ce are o putere de 800W şi o presiune de abur de 4 bari, fiind echipat cu un rezervor de apă de 0.9l, cu duză pentru spumare a laptelui, cu mâner port filtru rezistent la căldură, cu tăviţă pentru picături detaşabilă şi cu capac de siguranţă, pentru a evita deschiderea accidentală.

În privinţa costului, ne surprinde plăcut cu un preţ foarte avantajos şi convenabil, astfel eMag comercializează espressorul de faţă cu numai 264 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, este un model plăcut, modern şi elegant, ideal în orice bucătărie, fie acasă, fie la serviciu. Este un aparat compact, de culoare neagră, ce măsoară numai 305 x 255 x 300(W x D x H) mm, cântărind în jur de 1.6Kg.

Imagini cu DeLonghi EC5 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de faţă este capabil să prepare două cafele deodată, acceptând alimentare doar cu cafea măcinată.

Ca şi funcţii, se laudă cu indicatorul on/off cu LED, cu duză pentru spumare şi cu funcţia Cappuccino. Cappuccino System este o funcţie avansată ce mixează vapori, lapte şi aer, realizând un cappuccinoo cremos şi gustos.

Acestea fiind spuse, DeLonghi EC5 este un espressor de cafea manual, ieftin şi modern, capabil să prepare rapid cele mai aromate şi savuroase cappuccino sau espresso.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor manual
  • Presiune abur 4 bari
  • Alimentare cu cafea măcinată
  • Putere 800W
  • Capacitate rezervor apă 0.9l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.