DeLonghi EC221.B – espressor manual accesibil, ce se poate alimenta cu cafea boabe sau cu pad-uri de cafea

DeLonghi EC221.B este un o variantă accesibilă de espressor de cafea manual, potrvit perfect oricărei bucătării, datorită construcţiei sale compacte şi a faptului că prepară cele mai gustoase cappuccino şi espresso.

Vorbim despre un aparat manual, ce are o putere de 1100W, o presiune de abur de 15 bari, fiind dotat cu un rezervor de apă transparent, cu capacitatea de 1l, cu sistem anti-picurare şi cu boiler din oţel inoxidabil.

Ca şi preţ vorbind, este un produs accesibil şi avantajos, ce se poate achiziţiona din stocul celor de la eMag cu doar 377 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-un aspect modern şi elegant, de dimensiuni reduse, astfel nici nu îi vei simţi prezenţa în bucătărie. Cântăreşte în jur de 3.3Kg şi măsoară standard 240 x 270 x 305(W x D x H) mm.

Acelaşi espressor manual îl întâlnim şi în ofertele celor de la Cel şi Flanco.

Imagini cu DeLonghi EC221.B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Alimentarea espressor-ului se poate face atât cu pad-uri de cafea, cât şi cu cafea măcinată, fiind capabil să prepare două băuturi simultan.

În privinţa funcţiilor şi programlor din dotare, beneficiază de sistemul pentru spumare, de funcţia de oprire automată, de sistemul anti-picurare, de funcţia smart pentru cappuccino, de suport de filtru cu sistem pentru cremă, de dispozitiv de tasare incorporat, de buton selector On/Off, de emisie de aburi reglabilă şi de sistemul Self priming, ce îl face pregătit întotdeauna pentru utilizare.

Pentru o curăţare rapidă şi uşoară, beneficiază de rezervor de apă detaşabil şi de tăviţă pentru picături detaşabilă.

Acestea fiind spuse, DeLonghi EC221.B este un espressor de cafea manual, ce prepară rapid cele mai bune espresso sau cappuccino, pentru tine şi pentru prietenii tăi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor manual
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea măcinată şi pad-uri de cafea
  • Putere 1100W
  • Capacitate rezervor apă 1l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.