DeLonghi EC 680.M – este un espressor manual, modern şi performant, ideal în orice bucătărie modernă

DeLonghi EC 680.M este un espressor manual, ce deţine funcţii interesante, astfel încât utilizatorul să se bucure de cea mai savuroasă băutură caldă, preparată în cel mai scurt timp.

Aveam de-a face cu un produs manual, ce are o putere de 1450W, o presiune de 15 bari şi un rezervor de apă, cu capacitatea de 1.4l. Este un aparat ideal în orice locuinţa distinsă, astfel este capabil să prepare cele mai bune cafele, espresso sau cappuccino, pentru tine sau musafirii tău.

Că şi preţ, nu este foarte scump în raport cu caracteristicile acestuia, astfel se poate achiziţiona de la eMag cu preţul de doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre specificaţiile tehnice, cântăreşte în jur de 4.1Kg şi măsoară numai 149 x 330 x 305(W x D x H) mm. Prezintă un exterior modern, slim, metalic, potrivit oricărei bucătării.

Imagini cu DeLonghi EC 680.M :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Espressor-ul de faţă se poate alimenta cu cafea măcinată ori cu ESE Pods (Easy Serving Espresso), astfel poate prepara două cafele deodată.

În componenţa acestuia găsim un rezervor de apă detaşabil, tavă de picurare detaşabilă (cu indicator de nivel apă), filtru de apă (opţional), sistem anti-picurare şi sistem de încălzire Thermoblock.

Ar mai fii de spus că beneficiază de un timp rapid de încălzire, de funcţie de personalizare al cafelelor şi de panou de control, cu trei butoane iluminate.

Dispune de buton On/Off cu sistem automat de oprire, atunci când este utilizat la o perioadă mai scurtă de timp. Mulţumită noului Sistem Cappuccino, te vei bucura de o băutură excepţională, cu o spumă densă şi cremoasă.

În concluzie, DeLonghi EC 680.M este un espressor de tip manual, ce prepară simultan două băuturi savuroase, într-un timp foarte scurt.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor manual
  • Putere 1450W
  • Alimentare cu cafea macinată şi cu ESE pods
  • Presiune 15 bari
  • Capacitate rezervor 1.4l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.