DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B – espressor de cafea automat, dotat cu râşniţă şi cu plită pentru menţinerea căldurii

DeLonghi Caffe Magnifică ESAM4000-B este un espressor de cafea automat, cu râşniţă de cafea încorporat, conceput pentru a prepara cele mai aromate şi proaspete espresso sau cappuccino.

Este un aparat cu o putere de 1450W, cu o presiune de abur de 15 bari, ce deţine un rezervor de apă detaşabil cu capacitatea de 1.8l, un compartiment pentru cafea de 200g şi o plită pentru menţinearea căldurii.

Din punct de vedere al costului de achiziţie, este un espressor convenabil şi avantajos, astfel se poate procura de la eMag cu preţul excelent de 1.659 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi specificaţii tehnice, prezintă dimensiuni standard de 285 x 375 x 360(W x D x H) mm, are o greutate de aproximativ 10kg, având un exterior modern, pe un fond de culoare neagră.

Imagini cu DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Alimentarea aparatului se poate face atât cu cafea boabe, cât şi cu cafea măcinată, fiind capabil să realizeze simultan două ceşti de cafea.

În privinţa funcţiilor, beneficiază de funcţia pentru autocurăţare, de funcţia pentru cappuccino, de funcţia de oprire automată, de sistemul anticalcar, de setare a temperaturii, de setare a cantităţii de cafea şi de setare a gradului de măcinare.

Din punct de vedere al igienizării aparatului, este un procedeu pe cât se poate de simplu şi de rapid, asta datorită rezervorului detaşabil de apă şi a tăviţei de picurare detaşabilă.

Acestea fiind spuse, DeLonghi Caffe Magnifică ESAM4000-B este un espressor de cafea automat, cu numeroase funcţii şi specificaţii, ce îl fac capabil să prepare instantaneu cafele proaspete şi pline de savoare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Putere 1450W
  • Capacitate rezervor apă 1.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.