DeLonghi Caffe Corso ESAM2600 – un espressor automat, ce prepară cele mai gustoase băuturi calde pe bază de cafea

Espressorul automat DeLonghi Caffe Corso ESAM2600 este un produs electrocasnic perfect în orice bucătărie modernă, astfel încât prepară cele mai savuroase şi gustoase băuturi calde pe bază de cafea.

Discutăm despre un espressor automat cu o putere de 1100W, ce dispune de un rezervor de apă de 1.8l, de termostat electronic pentru cafea şi vapori, de dispenser de cafea reglabil şi de râşniţă integrată, extrem de silenţioasă.

Preţul de achiziţie este pe măsura caracteristicilor şi al design-ului, astfel în stocul celor de la eMag se găseşte la preţul de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre specificaţiile tehnice ale produsului, ar fii de spus că are o greutate aproximativ 10Kg, măsoară 285 x 375 x 360(W x D x H) mm şi se prezintă pe un exteriror elegant, de culoare neagră.

Imagini cu DeLonghi Caffe Corso ESAM2600 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un aparat excelent, ce beneficiază de râşniţă incorporată, cu 13 trepte de râşnire, astfel te vei bucura mereu de o cafea proaspătă şi aromată. Alimentarea aparatului se face cu cafea boabe şi cafea măcinată, având compartimentul pentru cafea de 120gr.

Este de specificat faptul că vine dotat cu dispensor pentru cafea, reglabil, astfel permite utilizarea ceştilor de orice dimensiune, fiind capabil să prepare simultan două cafele.

Cât depsre funcţiile speciale ale espressorului, ar fii setarea de cantitate a cafelei, de setarea pentru temperatură, de setarea de decalcifiere, de funcţia de autocurăţare, de funcţia Cappuccino, de funcţia Aroma-System, de funcţia de economisire a energiei, de funcţia Stand-By, de indicator nivel apă şi de funcţia de oprire automată.

Odată ce vei achiziţiona un astfel de espressor, vei primi cadou două pachete de cafea boabe Jacobs Dark & Jacobs Mild, de 500 gr.

În concluzie, DeLonghi Caffe Corso ESAM2600 este un espressor automat, cu râşniţă incorporată, ce deţine numeroase funcţii avansate, astfel încât să garanteze cele mai bune băuturi calde, pe bază de cafea.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Putere 1100W
  • Alimentare cu cafea boabe şi cafea măcinată
  • Râşnită incorporată
  • Capacitate rezervor apă 1.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.