Dell Vostro 5459 – notebook performant şi modern de generaţie recentă

Dell Vostro 5459 reprezintă un nou notebook atractiv de generaţie 2016, echipat cu performanţe hardware superioare. Se dovedeşte a fi o variantă perfectă atât lucrului intens de la birou, cât şi celui de pe teren, graţie construcţiei sale portabile şi moderne.

Îşi face apariţia standard cu sistemul de operare Ubuntu, dar bineînţeles acceptă orice versiune de Windows sau Linux.

În privinţa securităţii, pe lângă obişnuitul sistem Kensington Lock, vine prevăzut şi cu cititor de amprentă.

Acest model recent 5459 este deja comercializat online de către eMag, la preţul de achiziţie de 3.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design modern şi portabil, cu finisaje şi detalii elegante. Este de culoare gri, are o greutate de numai 1.62kg şi măsoară standard 340 x 18.5 x 240 (W x H x D) mm.

Integrează un touchpad rapid şi precis cu suport multi-touch, precum şi o tastatură internaţională de tip iluminată.

Acelaşi device recent este disponibil online şi la CEL şi evoMag.

Imagini cu Dell Vostro 5459:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest dispozitiv Dell din seria Vostro beneficiază de un ecran LED, ce măsoară o diagonală de 14 inch. Reprezintă un display TrueLife ce asigură o rezoluţie High Definition la 1366 x 768 pixeli.

Din punct de vedere hardware, se laudă cu un procesor puternic Intel Core I7 – 6500U, conceput de recenta arhitectură Skylake. Deţine două nuclee, un Cache de 4Mb şi o tehnologie de 14 nm. Standard rulează la o frecvenţă de 2.5GHz, însă cu ajutorul modului Turbo Boost poate ajunge până la o frecvenţă de 3.1GHz.

În privinţa graficii, deţine atât procesorul HD Graphics 520 integrat, cât şi placa video GeForce 930M dedicată. Cea din urmă are o capacitate de memorie video de 4Gb de tip DDR3, precum şi Chipset video de la nVidia.

Vine standard cu 8 Gb de tip DDR3L de memorie RAM, cu o frecvenţă de 1.6GHz, precum şi cu o unitate HDD cu capacitatea de stocare de 1 Tb.

Pe partea de dotări multimedia, pune la dispoziţie un WebCam HD, un microfon integrat, un cititor de carduri SD, precum şi două difuzoare de 2W fiecare (Waves MaxxAudio). Este de menţionat faptul că dispozitivul de faţă nu este prevăzut cu unitate optică scriere/citire.

Iar ca şi conectivitate, dispune de Bluetooth 4.0, de Wireless 802.11 ac, de LAN (Reţea 10/100/1000), de 3 porturi USB 3.0, de un port HDMI şi de o ieşire audio.

Concluzie:

Concluzionând, Dell Vostro 5459 este un notebook performant de ultimă generaţie, conceput atât pentru activităţile şi sarcinile de birou, cât şi pentru cele din deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware superioare
  • Portabil
  • Modern
  • Ubuntu Linux
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.