Dell Vostro 3558 – un laptop atractiv și performant, din gama 2015

Dell Vostro 3558 este un laptop recent lansat, un model flexibil, ce vine cu sistem de operare preinstalat Microsoft Windows 8.1, pe 64 de biți. Se bucură de un acumulator de Li-Ion, ce are la bază 4 celule. Este o baterie excelentă, capabilă să garanteze o autonomie de până la 6 ore de lucru neîntrerupt.

Se evidențiază printr-o construcție calitativă și modernă, în spatele căreia găsim un procesor i3, 4Gb de memorie Ram, un procesor grafic din seria Intel HD Graphics 4400, de tip integrat și o capacitate de 1Tb de memorie de stocare.

Cât despre preț, un astfel de laptop atractiv se poate achiziționa din stocul eMag, cu 3.219lei (vezi preț actualizat).

Ar fi de specificat faptul că dispune de un touchpad generos, cu suport multi-touch, de tastatură internațională și de tastatură numerică. Are o construcție modernă, realizată din plastic, ce cântărește numai 2.24Kg și măsoară doar 380 x 23.7 x 260.4 (W x H x D) mm

Imagini cu Dell Vostro 3558 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așa cum am spus, se laudă cu o configurație hardware flexibilă, capabilă să se adapteze ușor, oricărei sarcini de lucru. Configurația vine compusă dintr-un procesor Intel Core i3, ce are o frecvență de tact de 1.7GHz, dintr-o capacitate de memorie RAM de 4Gb, DDR3 și dintr-un procesor grafic, de tip integrat, din seria Intel HD Graphics 4400.

Se bucură de un display Anti-Glare, adică mat, cu o diagonală de 15.6inch. Acest LCD LED este unul HD, cu o rezoluție de 1366 x 768pix.

Vine echipat cu un Hard Disk de 1Tb, de tip HDD, ideal pentru a stoca fișiere, muzică, fotografii și alte date dorite.

Din punct de vedere al capitolului multimedia, ar fii de spus că dispune de DVD RW, de cititor de carduri (SD), de cameră Web HD de 720p și de o linie audio de 2 x 1.5, optimizată prin tehnologia Waves MaxxAudio.

Cât despre conectivitate, se bucură de Bluetooth, de Wireless și de port RJ-45, plus de o ieșire audio, de VGA, de două porturi USB 2.0 și de un port USB 3.0.

În concluzie, Dell Vostro 3558 este un laptop modern și extrem de performant, capabil să facă față cu brio oricărei activități de lucru.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.