Dell Latitude 3570 – device de ultimă generaţie cu performanţe înalte, cu sistem de operare Ubuntu Linux 14.04 SP1

Dell Latitude 3570 este un laptop din 2016, un device de ultimă generaţie ce surprinde plăcut atât prin design şi construcţie, cât şi prin performanţe hardware superioare. Este o alegere perfectă pentru cei caută un laptop de calitate, ideal atât de acasă, cât şi de pe teren.

Rulează sistemul de operare Ubuntu Linux 14.04 SP1, o versiune recentă şi stabilă, flexibilă în orice situaţie. Deţine un generos acumulator e tip Li-Ion cu 6 celule, ce garantează o autonomie destul de prelungită.

Acest model Latitude 3570 este disponibil online în magazinul eMag, la costul de achiziţie de 3.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Îşi face apariţia cu o construcţie modernă şi elegantă, ce prezintă finisaje perfect definite. Este conceput dintr-un plastic de calitate foarte bună, de culoare neagră. Pe partea tehnică, ar fi de spus că are o greutate de 2.2kg şi că măsoară standard 380 x 23.25 x 260 (W x H x D) mm.

Touchpad-ul de dimensiuni generoase şi tastatura numerică/internaţională iluminată vor garanta o utilizare ireproşabilă indiferent de situaţie.

Noul laptop este disponibil şi în ofertele magazinelor CEL, ClickShop şi evoMag.

Imagini cu Dell Latitude 3570 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul laptop Dell din seria Latitude vine dotat cu un procesor i5 6200U, conceput pe arhitectura Skylake. Avem de-a face cu un procesor destul de puternic, ce deţine două nuclee, un Cache de 3Gb şi o tehnologie de 14nm. Rulează la o frecvenţă de tactare de 2.3GHz, însă mulţumită modului Turbo Boost, aceasta poate să ajungă până la 2.8GHz.

Deţine atât o placă video dedicată GeForce 920M, cât şi un procesor grafic integrat Intel HD Graphics 520. Cea dintâi, are o memorie video de 2Gb, DDR3, producătorul chipsetului video fiind nVidia.

Include un LCD LED de tip Anti-Glare, ce măsoară o diagonală obişnuită de 15.6”. Garantează reproducerea unui conţinut de calitate foarte bună, la o rezoluţie Full High Definition la maxim 1920 x 1080p.

Vine standard cu 8Gb de memorie RAM, de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Memoria maximă acceptată poate ajunge la 16Gb, DDR3, fiind proiectat cu două sloturi de memorie. În ceea ce îl reprezintă memoria de stocare, beneficiază de un HDD de 1Tb, cu 5400 de rotaţii pe minut.

Ca dotări multimedia, este prevăzut cu: difuzoare audio 2 x 2W, cu microfon integrat, cu cameră Web, precum şi cu cititor de carduri SD.

La nivel de conectivtiate, deţine următoarele porturi şi conexiuni: HDMI, VGA, ieşire audio, USB 2.0, USB 3.0 x 2, Bluetooth 4.1, LAN (Reţea 10/100/1000) şi Wireless 802.11.ac.

Concluzie :

Concluzionând, Dell Latitude 3570 reprezintă o alegere potrivită atât sarcinilor de lucru simple, cât şi celor solicitante, susţinute fie de la birou, fie din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware foarte bune
  • Modern
  • Ubuntu Linux 14.04 SP1
  • Full HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.