Dell Latitude 3560 – dispozitiv din generaţia 2016, cu desgin modern şi performanţe înalte

Dell Latitude 3560 se pare a fi un nou laptop atractiv din gama 2016, un model atrăgător atât din punct de vedere al aspectului, cât şi din punct de vedere al performanţelor hardware. Se dovedeşte a fi o variantă perfectă atât lucrului de la birou, precum şi celui din deplasare.

Standard, include sistemul de operare Microsoft Win7 Pro (64 biţi), având posibilitate de upgrade la Microsoft Win10 Pro (64 biţi). Beneficiază de un acumulator foarte generos aş spune eu, respectiv Li Ion cu 6 celule.

Acest model Latitude 3560 se poate achiziţiona deja online din magazinul de specialitate eMag, cu preţul de 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, impresionează printr-un design de calitate, cu finisaje şi trăsături ultra moderne. Carcasa este concepută dintr-un plastic calitativ de culoare neagră, cântăreşte 2.06kg şi măsoară standard 380 x 23.25 x 260 (W x H x D) mm.

Este proiectat cu o tastatură internaţională/numerică şi cu un touchpad cu suport pentru multi-touch. Amândouă sunt extrem de plăcute la utilizare, capabile să garanteze o activitate de lucru rapidă şi corectă.

Noul model este disponibil şi în ofertele celor de la Altex, evoMag şi CEL.

Imagini cu Dell Latitude 3560 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al performanţelor hardware, noul laptop Dell Latitude include procesorul Intel Core i3 5005U, realizat pe arhitectura Broadwell. Beneficiază de două nuclee, de o tehnologie a procesorului de 14nm, precum şi de un Cache de 3Gb. În privinţa frecvenţei de tactare, este capabil să ruleze la maxim 2.0GHz. Alături de acest procesor, stă integrat procesorul grafic Intel HD Graphics 5500.

În ceea ce îl reprezintă memoriile, vine standard cu doar 4Gb de tip DDR3L, de memorie RAM. Include două sloturi de memorie, doar unul fiind ocupat, capacitatea maximă acceptată fiind de 16Gb, de tip DDR3L.
Ca şi memorie de stocare, vine prevăzut cu o unitate HDD cu 7200rpm, cu capacitatea de 500Gb.

Este prevăzut cu un display LCD LED, ce măsoară o diagonală normală de 15.6”. Avem de-a face cu un ecran Anti-Glare, ce reuşeşte să reproducă conţinutul la o rezoluţie HD de 1366 x 768p.

În privinţa dotărilor multimedia, este de specificat faptul că nu deţine unitate optică de scriere/citire. Însă, vine echipat cu două difuzoare audio stereo de 2 x 2W putere (High Definition Audio), cu microfon integrat, cu cameră Web HD, precum şi cu un cititor de carduri SD.

Conexiunea la internet se poate realiza atât prin Wi-Fi 802.11 ac, cât şi prin LAN (Reţea 10/100/1000). În plus, include conexiune prin Bluetooth 4.1, un port VGA, un port USB 2.0, doua porturi USB 3.0, un port HDMI şi ieşire audio.

Concluzie :

Concluzionând, Dell Latitude 3560 este un laptop modern de generaţie recentă, un model atrăgător atât ca design, cât şi ca performanţe hardware.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Modern
  • Ubuntu Linux 14.04 SP1
  • Portabil
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.