Dell Inspiron 5758 – un device de calitate, portabil şi avantajos

Dell Inspiron 5758 este un laptop cu o configuraţie hardware decentă, ce prezintă o construcţie portabilă, astfel încât este ideal în sarcinile de zi cu zi, activate la birou sau pe teren.

Vine dotat cu un acumulator Li-Ion (4 celule) şi rulează sistemul de operare Ubuntu 14.04. Ascunde la interior un procesor i3, un procesor grafic de tip integrat Intel HD Graphics 4400, 4Gb RAM şi 1Tb memorie de stocare.

Cât despre preţ, este un laptop avantajos, ce se poate achiziţiona din oferta eMag cu numai 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Carcasa ce îl “îmbracă”, vine realizată dintr-un plastic de calitate superioară, de culoare neagră. Cântăreşte în jur de 2.8Kg şi măsoară 330.12 x 19.41 x 222(W x H x D)mm. Ar fii de specificat faptul că vine dotat cu un touchpad cu gest multi-touch şi cu tastatură numerică şi internaţională.

Acelaşi device Dell Inspiron îl reîntâlnim şi în stocul de laptop-uri al celor de la Flanco.

Imagini cu Dell Inspiron 5758 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al performanţelor, se laudă cu un procesor i3, cu o frecvenţă de tact de 1.7GHz , cu o placă video din seria GeForce, model 920M, de tip dedicată şi cu 4Gb de memorie RAM.

Se descurcă excelent şi la capitolul video, fiind echipat cu un LCD LED de tip LED-backlit cu diagonala de 17.3inch. Este un display TruLife şi Anti-Glare, capabil să asigure un conţinut de calitate, la o rezoluţie HD+, de 1600 x 900pix.

Cât despre capacitatea de stocare, se laudă cu un HDD cu capacitatea de 1Tb. În cazul în care este o memorie insuficientă, poţi opta la un HDD extern Samsung M3 de 1Tb, de tip portabil, cu USB 3.0.

Pe partea de multimedia, dispune de cameră Web HD, de DVD RW, de microfon, de cititor de carduri SD, SDHC şi SDXC şi de difuzoare audio stereo, îmbunătăţite prin tehnologia Waves MaxxAudio.

Iar cât despre conexiuni şi conectori, se bucură de Wireless integrat, de Reţea, de Bluetooth, de port HDMI, de ieşire audio, de două porturi USB 2.0 şi de un port USB 3.0.

Achiziţionează-ţi o geantă pentru laptop Case Logic VNCI217, de 17.3”, de tip slim, pentru a beneficia de un transport uşor şi sigur al device-ului.

În concluzie, laptop-ul Dell Inspiron 5758 este un model accesibil şi performant, perfect pentru sarcinile de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce 920M
  • LCD LED HD+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.