Dell Inspiron 5567 – dispozitiv portabil şi modern cu performanţe hardware avansate

Dell Inspiron 5567 este un laptop recent lansat pe piaţa de nişă, conceput în mod special pentru orice tip de lucru şi activitate. Reprezintă un dispozitiv modern, elegant şi portabil, ce integrează o platformă hardware foarte bună şi bine echilibrată.

Vine din fabrică instalat cu sistemul de operare Windows 10 Home (64 biţi), însă este de menţionat faptul că suportă orice versiune de Windows sau Linux.

În privinţa autonomiei are la bază un acumulator Lithium Ion cu trei celeule ce asigură o perioadă de lucru decent de până la 4-5 ore.

Acest model recent Inspiron 5567 este prezent online în gama celor de la eMag, comercializat cu preţul de 3.202 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă un exterior elegant şi modern cu finisaje şi detalii bine definite. Este de culoare neagră, cântăreşte aproximtaiv 2.3kg şi măsoară standard 390 x 23 x 259 (W x H x D) mm.

Noua variantă este disponibilă online şi în ofertele celor de la Cel şi evoMag.

Imagini cu Dell Inspiron 5567:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Laptop-ul de faţă Dell din seria Inspiron vine echipat cu un ecran Truelife de tip LED-Backlight cu diagonala de 15.6”. Garantează reproducerea unui conţinut video de calitate foarte bună, la o rezoluţie HD de 1366 x 768p.

Ca şi performanţe, beneficiază de o platformă hardware puternică şi bine echilibrată. Astfel, deţine un procesor i5 – 7200U din familia Intel, conceput pe noua arhitectură Kaby Lake. Are la bază un Smart Cahe de 3Mb, două nuclee şi o tehnologie de fabricaţie de 14nm. Rulează standard la o frecvenţă de 2.5GHz, iar datorită tehnologiei Turbo Boost poate tacta până la 3.1GHz.

Grafica noului device Dell este asigurată de către placa video dedicată Radeon – R7 M445. Are o capacitate de memorie video de 2Gb de tip GDDR5, precum şi chipset video de la AMD.

Beneficiază de o capacitate de 8Gb de tip DDR4 de memorie RAM (cu o frecvenţă de 2.4GHz), precum şi de 1Tb de tip HDD de memorie de stocare.

Se bucură de un cititor de carduri 4 în 1 (SD/SDHC/SDXC/MMC), de WebCam 720p HD, de microfon integrat, de DVD-Rw şi de două difuzoare HD Audio stereo.

Deţine două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port HDMI, o ieşire Combo Audio, conexiune Bluetooth 4, Wireless 802.11 ac şi LAN (RJ-45).

Concluzie:

Concluzionând, Dell Inspiron 5567 reprezintă un dispozitiv performant şi modern, cu capacitatea de a asigura o funcţionalitate ireproşabilă în orice activitate de lucru.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • Cititor de amprentă
  • Microsoft Windows 10
  • Cititor de carduri 4 în 1
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.