Dell Inspiron 5558 – un laptop performant și ieftin

Cauți un laptop cu o performanță incontestabilă, să aibă o putere de procesare ridicată, o capacitate generoasă de stocare și o grafică excepțională? În cazul acesta, îți recomandăm un model recent de la Dell, din seria Inspiron.

Dell Inspiron 5558 este un laptop atractiv, ce asigură o productivitate ridicată, lipsită de efort. Interiorul este dotat cu un procesor i3, cu o placă video Intel HD Graphics 4400, cu procesor nVidia și cu 4Gb de memorie RAM.

Aveam deaface cu un model accesibil, așadar prețul de achiziționare este de doar 2.209lei (vezi preț actualizat), un preț bun, ba chiar competitiv în raport cu performanțele device-ului.

Modelul de față, vine construit dintr-un plastic foarte calitativ, de culoare neagră. Prezintă tastatură internațională și tastatură numerică, având o greutate de numai 2Kg, măsurând doar 345 x 23.35 x 243 mm.

Același device îl întâlnim și în stocul magazinului online Altex.

Imagini Dell Inspiron 5558  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Prezintă un display excelent de tip TrueLife, cu diagoanala de 15.6inch. Vorbim despre un LCD LED foarte ok, capabil să asigure un format HD, la o rezoluție de 1366 x 768pixeli.

La nivelul performanțelor, întâlnim un procesor Intel Core i3, tactat la 1.7GHz , o placă video dedicată GeForce 920M, cu chipset nVidia și o capacitate de 4Gb de memorie RAM.
Mai dispune de un Hard Disk de 500Gb de memorie de stocare, ce are un tip de stocare HDD.

Dispune de cititor de carduri, de DVD RW, de microfon, de cameră Web HD de 720p și de difuzoare audio stereo cu o putere de numai 1W.

Este dotat cu conexiune Wireless, cu port Rj-45 pentru LAN și cu Bluetooth. Mai are două porturi USB 3.0, două porturi USB 2.0 și un port HDMI.

În concluzie, un laptop bun nu rezultă întotdeauna un preț ridicat, fapt confirmat chiar de modelul Dell Inspiron 5558.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată Intel HD Graphics 4400
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.