Dell Inspiron 5555 – un laptop cu performanțe incontestabile și cu o portabilitate extraordinară

Dell Inspiron 5555 este un laptop ce și-a făcut apariția recent pe piața acestor device-uri, un model despre care pot spune că oferă o performanță incontestabilă și o portabilitate extraordinară.

Vine cu sistemul de operare Ubuntu 14.04 și beneficiază de un acumulator de tip Li-Ion cu 4 celule, o baterie excelentă, ce vă va ține mult timp departe de priză. Pe partea de configurație hardware, prezintă un procesor AMD Quad-Core, un procesor grafic integrat AMD Radeon R5 Graphics, 4Gb de memorie RAM și 500Gb de memorie de stocare.

În ciuda performanțelor de care se bucură, prețul modelului de față în magazinul online eMag, este de doar 1.689 de lei (vezi preț actualizat).

Alte detalii tehnice, ar fi că dispune de o carcasă din plastic, de culoare neagră, beneficiază de tastatură internațională și numerică și se bucură de securitate Kensington Lock. Are o greutate de doar 2Kg și măsoară numai 345 x 23.35 x 243(W x H x D) mm.

Același laptop performant Dell Inspiron, îl întâlnim și în promoția magazinului Flanco.

Imagini cu Dell Inspiron 5555 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așa cum am spus, se laudă cu performanțe ireproșabile, astfel prezintă un procesor AMD Quad-Core A8-Series, cu o frecvență de tact de 2.2GHz (2.5 Turbo Boost), 4Gb de memorie RAM și o placă video dedicată, din seria Radeon R, model R5 M335.

Nici la nivel video nu se descurcă mai rău, ba din contră, vine echipat cu un ecran excelent, de tip TruLife, de 15.6inch. Acest LCD LED este capabil să asigure un format HD, la o rezoluție de 1366 x 768p, al conținutului reprodus.

Cât despre capacitatea de stocare, vine dotat cu un Hard Disk, cu o viteză de rotație de 5400rpm, ce are o capacitate de 500Gb.

Din punct de vedere multimedia, este echipat cu cititor de carduri SD, SDXC și SDHC, cu microfon integrat, cu cameră Web HD de 720p, cu DVD Rw și cu ieșiri stereo integrate (2 x 1W), îmbunătățite prin tehnologia Waves MaxxAudio.

Ar mai fii de spus că beneficiază de două porturi USB 2.0, de un port USB 3.0, de o ieșire audio, de un port HDMI, de un port RJ-45 (LAN), de Wireless și de Bluetooth 4.0.

Poartă-l întotdeauna în siguranță, în toate călătoriile tale, achiziționând o geantă pentru laptop Belkin F8N244eaBR de 15.6inch, de tip business Messenger.

Acestea fiind spuse, laptop-ul Dell Inspiron 5555 este un model excelent, cu performanțe înalte, ideal pentru orice sarcină de lucru.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor AMD Quad-Core A8-Series
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată Radeon R R5 M335
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.