DELL Inspiron 5551 – laptop ultra-portabil, accesibil şi modern

DELL Inspiron 5551 reprezintă un laptop de buget, o alegere ideală atât pentru lucrul de acasă, cât şi pentrul cel din deplasare, fiind capabil să asigure un bun suport activităţilor simple de zi cu zi, precum sarcinilor multimedia, jocurilor online, navigarii pe internet şamd.

Beneficiază din fabrică de sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home, pe 64 biţi, un sistem recent, stabil şi rapid. Asigură o autonomie de lucru în condiţii decente destul de generoasă, fapt ce se datorează acumulatorului din dotare de tip Li-Ion cu patru celule.

Acest model Inspiron 5551 se poate achiziţiona din oferta eMag, cu preţul de doar 1.619 lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de design, prezintă o construcţie de calitate foarte bună din plastic, cu trăsături şi finisaje moderne. Este pe un fond de culoare neagră, cântăreşte 2.24kg şi măsoară standard 380 x 23.75 – 24 x 260.4(W x H x D) mm.

Include un touchpad de dimensiuni generoase, cu suport pentru gesturi multi-touch, precum şi o tastatură internaţională/numerică foarte plăcută şi confortabilă la utilizare.

Acelaşi laptop accesibil este disponibil şi în magazinele online CEL şi Flanco.

Imagini cu DELL Inspiron 5551 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa performanţelor hardware, acest laptop Dell din serie Inspiron deţine un procesor Intel Pentium Quad Core, model N3540. Este un procesor cu 4 celule, cu o tehnologie de 22nm şi cu un Cache de 2Gb, ce rulează la o frecvenţă de tactare de 2.1GHz. Datorită modului Turbo Boost, frecvenţa de tactare poate ajunge până la 2.6GHz.

Alături de acesta, găsim un procesor video de tip integrat, provenit din seria Intel HD Graphics.
Acceptă o capacitate maximă de memorie RAM de 8Gb, însă standard vine cu doar 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Capacitatea de stocare este asigurată de către unitatea HDD de 500Gb, cu 5400rpm.

Vine proiectat cu un ecran LCD LED de tip TrueLife, de 15.6inch în diagonală, capabil să reproducă conţinutul la o rezoluţie maximă de 1366 x 768p, într-un format High Definition.

Pe partea de dotări multimedia, pune la dispoziţie două difuzoare audio integrate de 2 x 1W (Waves MaxxAudio), un microfon integrat, o unitate DVD-Rw, un WebCam HD cu 720p, precum şi un cititor de carduri 3 în1 (SD, SDHX şi SDXC).

Cât despre conectivitate, vine prevăzut cu port HDMI, cu port USB 2.0 x 2, cu port USB 3.0, cu ieşire audio, precum şi cu Bluetooth şi Wireless.

Concluzie :

Concluzionând, DELL Inspiron 5551 este un laptop modern şi accesibil, util atât de acasă, cât şi din deplasare, capabil să asigure un bun suport activităţilor simple cotidiene.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Accesibil
  • Microsoft Windows 10 Home
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.