Dell Inspiron 5545 – un laptop productiv şi portabil, ideal lucrului intens

Dell Inspiron 5545 este un laptop destinat lucrului intens, un model productiv, ce asigură în permanenţă o funcţionalitate ireproşabilă, indiferent dacă sarcinile sunt susţinute de acasă sau din deplasare.

Discutăm despre un device portabil, cu performanţe bune, ce beneficiază de tastatură numerică şi internaţională, plus de un touchpad generos, cu funcţii multi-touch.

Pot spune că este un model avantajos, vis-a-vis de preţul de achiziţie raportat la caracteristicile device-ului, astfel modelul de faţă este pus în vânzare cu preţul de 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic vorbind, este un model extrem de atrăgător, ce se face plăcut prin finisaje moderne şi elegante. Beneficiază de carcasă din aluminiu, de culoare argintie, ce măsoară 380.4 x 21.8 x 259(W x H x D) mm şi cântăreşte numai 2.23Kg.

Imagini cu Dell Inspiron 5545 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al performanţelor hardware, noul device deţine în dotare un procesor AMD Quad-Core A10-Series, model A10-7300, tactat la o frecvenţă de 1.9GHz (Turbo Boost 3.2GHz), o placă video Radeon HD, model R7 M265, de tip dedicată şi o capacitate de memorie RAM, de 8GB.

Pe partea de stocare, se laudă cu un Hard Disk, de tip HDD, cu capacitatea de 1Tb, ce are o viteză de rulare de 5400rpm.

Găsim în dotarea acestuia, un LCD LED de 15.6inch, cu format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pixeli. Este un display TruLife ce garantează reproducerea de calitatea a conţinutului video.

În privinţa capitolului multimedia, avem de-a face cu o linie audio stereo (2W), optimizată prin tehnologia Waves MaxxAudio, cu un cititor de carduri 4 în 1 (MS-pro, MS, SDHC şi SD, cu un microfon integrat şi cu o cameră Web HD.

Vis-a-vis de conectivitate, pune la dispoziţie două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, o ieşire audio, un port HDMI, Bluetooth, Wireless şi Reţea.

Fiind un laptop portabil, pregătit mereu pentru deplasare, cu siguranţă i se va potrivi perfect un rucsac HP Value, de 16inch, negru.

Acestea fiind spuse, Dell Inspiron 5545 este un laptop productiv, portabil şi modern, ce garantează întotdeauna o funcţionalitate excepţională.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor AMD Quad-Core A10-Series
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video Radeon HD R7 M265
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.