Dell Inspiron 3552 – un laptop low cost, cu un aspect portabil şi atrăgător

Laptop-ul Dell Inspiron 3552 este un model foarte accesibil şi avantajos, ca şi raport preţ-calitate, fiind o variantă excelentă pentru a susţine activităţile şi sarcinile de zi cu zi.

Vorbim despre un laptop de generaţie nouă, ce rulează din fabrică sistemul de operare Ubuntu 14.04. Dispune de acumulator Li-Ion (cu 4 celule), de touchpad multi-touch şi de tastatură internaţională, dar şi numerică.

Ca şi preţ de achiziţie, avem de-a face cu un laptop de buget, ce se poate procura de la eMag la preţul de doat 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un model portabil, cu trăsături şi finisaje elegante, de culoare neagră. Ca şi dimensiuni standard măsoară 376.4 x 24.6 – 23.2 x 259(W x H x D)mm, cântărind în jur de 2.2Kg.

Acelaşi laptop low cost de generaţie recentă, îl regăsim şi în stocul celor de la evoMag.

Imagini cu Dell Inspiron 3552 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine dotat cu un LCD LED cu diagonala de 15.6”, de tip TrueLife, ce redă imginea la o rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pix.

La interiorul acestuia, rulează un procesor Intel Pentium Quad Core, cu o frecvenţă de 1.6GHz (Turbo Boost 2.4GHz), mai găsim o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics şi o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3, de 4Gb.

Dispune de un Hard Disk de 500Gb, de tip HDD, ce asigură stocarea fişierelor şi a datelor dorite.

Se prezintă foarte bine şi la nivel multimedia, fiind echipat cu un microfon digital integrat, cu un cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDXC şi SDHC), cu o cameră WEB High Definition şi cu o linie audio stereo, îmbunătăţită prin tehnologia Waves MaxxAudio.

În privinţa conectivităţii, prezintă două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, o ieşire audio, un port HDMI, Bluetooth şi Wireless 802.11 b/g/n.

Datorită faptului că reprezintă un laptop cu o portabilitate ridicată, cu siguranţă îi va fi foarte necesar un rucsac Case Logic, modern şi calitativ.

Acestea fiind spuse, Dell Inspiron 3552 este un laptop portabil, atractiv şi avantajos, reprezentând o variantă ideală pentru activităţile de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Quad Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Fără DVD Rw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.