Laptop Dell Inspiron 3542

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Cauți să îți achiziționezi un laptop compact, elegant și totodată rezistent? Așa cum ne-au obișnuit, cei de la Dell ne surprind din nou cu un model extrem de portabil, fiabil și foarte inteligent.

Laptop-ul Dell Inspirion 3542 este conceput pentru a te însoții oriunde și oricând, fără nici un fel probleme. Supus la nenumărate teste de trăinicie, precum rezistența la căldură, la rasucire și rotire, rezistența balamalelor, chiar și a tastelor și a butoanelor etc., îl fac extrem de durabil în timp, satisfăcându-ți toate cerințele rapid și fluent, în orice condiții de utilizare.

La data de 8.9.2014, prețul acestui device Dell era de 1.549lei, unul corect pot zice, însă dacă te grăbești să îl achiziționezi, îl poți procura la prețul din oferta de azi, și totodată vei primi CADOU o pereche de căști audio cu bandă Skullcandy Cassette.

Pe lângă specificațiile de ultimă generație, aspectul acestui model Inspirion este unul modern, cu trăsături minimaliste, realizat doar din materiale excelent de calitative.

Imagini cu Dell Inspiron 3542 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Cu acest model vei beneficia de o performanță multimedia și office extrem de fiabilă. Datorită procesorului puternic din dotare Dual Core Intel Pentium, model 3558U, tactat la o frecvență de 1.7GHz și a plăcii video dedicate, de 2Gb, de tip DDR3, din gama GeForce, model 820M.

Bucură-te de un conținut HD, intens colorat, cu o tentă foarte realistă. Mulțumită display-ului LCD LED TrueLife, cu o diagonală generoasă de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366x768p, poți viziona filme, meciuri, fotografii etc., la o calitate incredibil de bună.

De acum, poți salva toate datele personale, filme, muzică și altele, chiar pe Hard Disk-ul laptop-ului tău, deoarece dispune de o capacitate de memorie uimitoare de 500Gb. În plus, pune la dispoziție sistemului de operare și altor aplicații pe care vei dorii să le instalezi, o memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3.

Relaxează-te ascultând cea mai bună muzică, datorită celor două difuzoare stereo îmbinate cu tehnologia Waves MaxxAudio. Așadar sunetul redat va oferii o claritate și o calitate uimitoare.
Iar dacă dorești să dispui de o experiență audio, mai bună decât cea oferită, poți deasemenea să îți achiziționezi o boxă ultra portabilă, care te va însoții în permanență.

Acest device Dell îți oferă oprtunitatea de a te conecta prin diferite conexiuni, precum: HDMI, RJ-45, USB 2.0(2), USB 3.0 și o ieșire audio. Iar pentru a te putea conecta la internet sau la alte device-uri ai la dispoziție Rețea( 10/100), Bluetooth(4.0) și Wi-Fi(820.11 n).

Modelul de față este conceput să reziste. Chiar dacă te deplasezi într-o zonă unde nu ai acces la curent, device-ul tău oferă o autonomie mărită de utilizare, grație acumulatorului Li-Ion, format din 4 celule.

Pentru a evita eventualele lovituri, zgârieturi etc. și pentru a beneficia de un transport mai ușor, după cum am mai spus că este un laptop portabil, îți poți îndrepta atenția către o geantă laptop Rivacase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Dual Core
  • Ecran LCD LED TrueLife
  • Placa video Intel HD Graphics GeForce
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Web HD de 720p
Contra:
  • Deocamdată nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.