Dell Inspiron 3000 – este un laptop de buget, portabil şi atractiv, perfect pentru a susţine sarcinile cotidiene

Dell Inspiron 3000 reprezintă una dintre cele mai avantajoase variante de laptop-uri, un model portabil, ideal pentru sarcinile cotidiene, susţinute fie în deplasare, fie acasă.

Avem de-a face cu un laptop de buget, ce deţine acumulator Li-Ion cu 4 celule, sistem de operare Ubuntu 14.04, tastatură numerică, tastatură internaţională şi un touchpad generos, cu multi-touch.

Aşa cum am specificat şi mai sus, este un laptop ieftin, ce se poate achiziţiona din oferta eMag, cu preţul de numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic, cât şi estetic, vorbim despre un model atractiv şi portabil, ce beneficiază de finisaje şi elemente moderne. Este “îmbrăcat” cu o carcasă din plastic, de culoare neagră. Toată construcţia cântăreşte în jur de 2.14Kg şi măsoară 380 x 21.7 x 260(W x H x D) mm.

Acelaşi device accesibil de la Dell, din seria Inspiron, îl întâlnim şi în promoţiile magazinului online Flanco.

Imagini cu Dell Inspiron 3000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Întâlnim în dotarea acestuia un LCD LED de tip TruLife, de 15.6inch. Este un ecran excelent, ce garantează o rezoluţie HD, la 1366 x 768p, a conţinutului.

La interior, găsim un procesor Intel Celeron Dual Core, rulat la o frecvenţă de 2.1GHz (2.5GHz Turbo Boost), o placă video integrată, din gama Intel HD Graphics şi 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3.

În privinţa capacităţii de stocare, este echipat cu un Hard Disk de 500Gb, cu o viteză de rulare de 5400rpm şi cu tip de stocare HDD.

Din punct de vedere multimedia, se laudă cu WebCam HD 720p, cu cititor de carduri, cu microfon incorporat şi cu difuzoare audio stereo (2 x 1W), îmbunătăţite prin tehnologia superioară Waves MaxxAudio.

Ramura conectivităţii, pune la dispoziţie un port USB 3.0, două porturi USB 2.0, o ieşire audio, un port HDMI, Bluetooth şi Wireless.

Fiind un dispozitiv portabil, pentru a beneficia de un transport sigur şi uşor, ideal pentru acesta este o geantă laptop Asus Carry (de 15.6inch).

În concluzie, Dell Inspiron 3000 este un laptop convenabil, portabil şi modern, fiind ideal în a susţine sarcinile de zi cu zi, de acasă sau de la birou.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.