Dell Inspiron 15 (5559) 5000 Series – device de generaţie nouă, cu performanţe hardware superioare

Dell Inspiron 15 (5559) 5000 Series provine din ultimele serii de laptop-uri ale acestui brand consacrat, un device de calitate foarte bună, ce se dovedeşte a fi un suport excelent atât pentru activităţile cotidiene simple, cât şi pentru cele mai solicitante.

Rulează din fabrică sistemul de operare Linux, autonomia de lucru fiind una generoasă, graţie bateriei Li-Ion cu 4 celule pe care o deţine.

Acest model Inspiron 15 (5559) 5000 este de curând disponibil şi în stocul magazinului eMag, la preţul de achiziţie de 2.769 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie interesantă, din plastic de culoare neagră, foarte modernă şi calitativă. Cântăreşte doar 2.32kg şi măsoară standard 380 x 23.75 x 260.4(W x H x D) mm.

Deţine tastatură numerică/internaţională de tip clichet, precum şi un touchpad generos, cu suport mulţi-atingere. Ambele vor garanta o utilizare rapidă, corectă şi pe cât se poate de confortabilă.

Imagini cu Dell Inspiron 15 (5559) 5000 Series :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul laptop Dell Inspiron include o configuraţie hardware superioară, ce are la bază procesorul Intel Core i5, model 6200U. Avem de-a face cu un procesor puternic, cu două nuclee, cu o tehnologie de 14nm şi cu un Cache de 3Gb. Este conceput pe arhitectura recentă Skylake-U, frecvenţa de tactare fiind de 2.3GHz. În cazuri extreme, aceasta va creşte la 2.8GHz, graţie funcţiei Turbo Boost.

Producătorul de faţă a decis ca acest model să vină echipat cu o placă video dedicată, precum Radeon R5 M335, cu Chipset video AMD şi cu capacitatea de memorie de 4Gb.

Laptop-ul de faţă acceptă o capacitate de memorie RAM de maxim 16Gb, de tip DDR3 SODIMM, însă din fabrică deţine doar 4Gb de tip DDR3 SODIM, cu o frecvenţă de 1.6GHz. În ceea ce îl priveşte capacitatea de stocare de date şi fişiere, include o unitate HDD de 1TB cu 5400rpm.

Este prevăzut cu un LCD Display de 15.6 inch în diagonală, ce asigură o rezoluţie maximă de 1366 x 768p, cu un format High Definition.

Din punct de vedere al dotărilor multimedia, este prevăzut cu WebCam High Definition, cu microfon integrat, cu DVD-Rw, cu cititor de carduri SD, SDHC şi SDXC, precum şi cu două difuzoare HD Audio.

Ca şi conectivitate, acest laptop beneficiază de conexiune Bluetooth, de conexiune Wireless, precum şi de conexiune LAN (Reţea). Pe lângă acestea, pune la dispoziţie două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, o ieşire audio şi un port HDMI.

Concluzie :

În concluzie, Dell Inspiron 15 (5559) 5000 Series este un laptop modern cu performanţe de top, capabil să asigure flexibilitate şi productivitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware foarte bună
  • Aspect plăcut
  • Linux
  • De ultimă generaţie
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.