Dell E2414HM – monitor Full HD, cu diagonala de 24″

Dell E2414HM este un monitor cu rezoluţie Full HD, ideal atât pentru un desktop, cât şi pentru un laptop, pentru a beneficiază de o imagine mai generoasă, dar şi mai calitativă.

Ca şi o primă facilitate a acestuia, ar fi aceea că este un model compatibil Vesa (100 x 100mm), asta înseamnă că poate fi montat pe un suport Tv de perete, pentru o vizibilitate mai bună, conferind spaţiu şi modernitate.

În privinţa costului de achiziţie, avem de-a face cu un monitor accesibil şi avantajos, ce se poate procura din magazinul online eMag cu doar 529 de lei (vezi preţ actualizat).

Observăm o construcţie modernă şi elegantă, alcătuită din finisaje şi detalii perfect definite. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de doar 3kg şi măsoară standard 570 x 164 x 419(W x H x D) mm.

Acelaşi monitor Full HD îl regăsim şi în stocul celor de la evoMag.

Imagini cu Dell E2414HM :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Un alt criteriu de luat în seama, ar fi puterea consumată, unde în cazul acesta este de doar 20W. Dacă ar fi să fac o comparaţie, consumul monitorului de faţă ar fi de 5 ori mai mic decât al unui bec clasic de 100W.

Vine echipat cu un ecran LED de tip Wide, cu diagonala de 24”, respectiv 61cm. Modelele Wide sunt acele ecrane late, ce rulează în mare parte în aspect de 16 : 9 sau de 16 : 10. Are un timp de răspuns foarte scurt, respectiv de 5ms, un unghi de vizibilitate de 160 / 170 de grade, astfel ai o rază de acţiune largă, atât orizontală, cât şi verticală. Contrastul tipic, adică cel real, este de 1000 : 1, astfel te bucuri de o luminozitate şi de o calitate generală a imaginii superioară.

Formatul display-ului este de tip Full High Definition, cu o rezoluţie optimă de 1920 x 1080pixeli şi cu o reproducere în 16.7 milioane de culori, astfel conţinutul va fi de o calitate înaltă, cu o cromatică perfectă.

La nivel de conectivitate, deţine port VGA pentru conectarea monitorului la laptop şi un port digital DVI (Digital Visual Interface) pentru redarea conţinutului video, nu şi audio ca la portul HDMI.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Dell E2414HM este un monitor avantajos şi confortabil, ce beneficiază de opţiune de montare, de comenzi accesibile pe panoul frontal, garantând un conţinut de calitate superioară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Monitor ideal pentru office
  • LED
  • Putere consumată 20W
  • VESA 100 x 100 mm
  • Full HD
Contra:
  • Nu deţine cablu DVI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.