De Longhi ECAM22110 – espressor automat de cafea, performant şi modern

Dacă eşti adeptul cafelelor bune şi cauţi să îţi achiziţionezi un espressor automat performant, cu o eficienţă ridicată în prepararea cafelelor, atunci cu siguranţă noul espressor de la De Longhi este soluţia ideală. Este un produs electrocasnic perfect în orice bucătărie, conceput să pregătească într-un mod simplu şi rapid cafeaua dorită. Desigur este capabil să prepare şi cappuccino excelent, cu spumă bogată, graţie funcţiei speciale din dotare.

De Longhi ECAM22110 este un espressor automat de 1450W putere, capabil să prepare instant cele mai savuroase espresso şi cappuccino. Deţine un compartiment pentru cafea de 250g, un rezervor de apă de 1.8l şi o cafetieră cu capacitatea de 14 ceşti. Presiunea aburului este de 15 bari, iar alimentarea aparatului se poate face atât cu cafea măcinată, cât şi cu cafea boabe. Containerul pentru cafea este prevăzut cu capac special, pentru a păstra cât mai bine aroma.

În ceea ce îl priveşte preţul de achiziţie, în raport cu caracteristicile şi funcţiile aparatului este un produs destul de avantajos. Astfel, este comercializat cu preţul de 2.099 de lei (vezi preţ actualizat) de către magazinul online Flanco.

Design-ul este unul plăcut, datorită finisajelor şi trăsăturilor moderne pe care le poartă. Este integral de culoare neagră, cu mici inserţii de gri. Pe partea tehnică, ar fi de specificat că măsoară standard 238 x 430 x 351(W x D x H) mm, cântărind în jur de 9kg.

Acelaşi espressor automat De Longhi îl întâlnim şi în stocul celor de la Elefant, Cel şi Altex.

Imagini cu De Longhi ECAM22110 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus şi mai sus, vine dotat cu sistemul inteligent pentru cappuccino rapid, sistem avansat ce combină aburul, cu aerul şi cu laptele, obţinând un cappuccino cremos şi savuros.

Acceptă alimentare atât cu cafea boabe, cât şi cu cafea măcinată, datorită faptului că vine echipat cu o râşniţă silenţioasă, de tip integrată, ce pune la dispoziţie 13 setări.

Prin programul avansat „My Coffe”, se poate personaliza cafeaua după bunul plac. Astfel, oferă posibilitatea alegerii după gust, precum lungă, medie sau scurtă, puternică sau slabă, caldă sau la temperatură medie.

Într-un singur proces este capabil să prepare două cafele deodată, beneficiind de suport pentru ceaşcă. Cantitatea de apă şi de cafea este reglabilă, având sistem de pre-umezire a cafelei şi distribuitor reglabil de cafea în funcţie de cupa (86mm – 142mm).

Unitatea de preparare este detaşabilă, având o capacitate variabilă cuprinsă între 6g şi 14g. Tot detaşabil este şi rezervorul de apă şi tavă pentru picături, ce beneficiază de indicator al nivelului de apă. Toate acestea, împreună cu programele de decalcifiere şi clătire automate, duc la o igienizare uşoară, eficientă şi rapidă.

Se laudă cu sistemul termo-block, opţiune ce prepară şi menţine espresso la o temperatură optimă.

Funcţia Stand-By este excelentă pentru economisirea energiei. Deţine buton Pornire/Oprire cu funcţie auto-programabilă.

Ar mai fii de specificat filtrul de apă, indicatorul recipentului pentru cafea măcinată (14 ceşti/72h), duritatea programabilă a apei şi robinetul recipientului de cafea boabe, ce păstrează foarte bine aroma cafelei.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, De Longhi ECAM22110 este un espressor automat de cafea, cu performanţe înalte în prepararea cafelei, reprezentând o soluţie ideală în orice bucătărie.

Concluzie :

Pro:
  • Uşurinţă şi rapiditate în modul de preparare
  • Modern
  • Uşor de curăţat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.