Daikin FTXV35AB-RXV35AB – aparat de aer condiționat din clasa A+, cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU

Aparatul de aer condiționat Daikin FTXV35AB-RXV35AB este un model ideal pentru orice locuință, ba chiar și pentru cele mai spațioase, asta datorită faptului că dispune de o capacitate de răcire generoasă, ce îl face capabil să asigure și să mențină totodată temperatura setată.

Așadar, avem deaface cu un produs echipat cu o capacitate de 12.000 BTU la răcire, cu tehnologia avansată inverter, ce duce la o economie și o eficiență semnificativă și cu o gamă diversificată de funcții, ce duc la un climat favorabil.

Din punct de vedere al costului de achiziție, un astfel de aparat electrocasnic se achiziționează cu doar 1.749 de lei (vezi preț actualizat), din oferta eMag.

Aspectul este unul clasic, de culoare albă. La pachet vin două unități, una interioară ce cântărește numai 9Kg și măsoară doar 845 x 275 x 180mm și una exterioară ce măsoară doar 776 x 540 x 320mm.

Imagini cu Daikin FTXV35AB-RXV35AB :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbind de funcții, aparatul de față se laudă cu o serie numeroasă, eficientă și economică. Așadar, câteva din aceste funcții sunt: funcția de ventilare, funcția de răcire, funcția de încălzire, funcția auto restart, funcția de dezumidificare, funcția sleep/night, funcția auto și funcția de purificare.

Pot sublinia faptul că discutăm despre un model extrem de silențios, așadar unitatea interioară produce un zgomot de numai 30 de decibeli, iar unitatea exterioară de doar 53 de decibeli.

O setare extrem de interesantă, mi s-a părut modul putere. Acest mod asigură temperatura dorită într-un timp foarte scurt, doar prin apăsarea unui buton, indiferent de vremea de afară.

Ca să te bucuri întotdeauna de un aer proaspăt și curat, ideal este un spray de curățare și de odorizare pentru mentenanță aer condiționat Wpro, de 500ml.

Acestea fiind spuse, Daikin FTXV35AB-RXV35AB este un aparat de aer condiționat performant și economic, capabil să asigure o temperatură ideală chiar și în locuințele mai spațioase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A+
  • 3 trepte de ventilare
  • Inverter
  • Silențios
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.