Daikin FTXV25AB-RXV25AB Inverter – Aparat de aer condiționat, 9.000 BTU

Chiar dacă și-a făcut apariția pe piață destul de recent, Daikin produce pe bandă aparate electrocasnice de calitate, la prețuri foarte accesibile.

Am ales de la acest brand, aparatul de aer condiționat Daikin FTXV25AB-RXV25AB Inverter, un produs foarte avantajos, capabil să asigure un climat favorabil, într-un mod pe cât se poate de economic. Capacitatea de răcire de care dispune este de 9.000 BTU, iar cea de încălzire este de 10.000 BTU.

După cum spuneam, se laudă cu un preț de achiziție foarte bun, vis-a-vis de specificațiile numeroase de care dă dovadă, respectiv de numai 1.599lei (vezi preț actualizat).

Aparține clasei de eficiență energetică A+, astfel va asigura o temperatură ideală cu un consum redus de energie electrică.

Așa cum suntem obișnuiți, aparatele de aer condiționat vin compuse din două unități, una ce vine montată în interior și un ce vine montată în exterior. De această dată, ambele părți prezintă un exterior de culoare albă. Unitatea ce vine în interior are o greutate de numai 9Kg și măsoară în jur de 845 x 275 x 180mm.

Imagini cu Daikin FTXV25AB-RXV25AB :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Funcțiile de care se bucură sunt foarte eficiente și economice, astfel beneficiază de: funcția de dezumidificare, funcția de încălzire, funcția de ventilare, funcția auto restart, funcția sleep/night, funcția auto, funcția de purificare și funcția de răcire.

Tehnologia revoluționară Inverter, va ajuta la economisirea energiei electrice, indiferent de funcția aleasă.

Un astfel de aparat de AC poate fi lăsat în funcțiune oricând, fie zi sau noapte, deoarce nu va deranja prin zgomotul produs, fiind extrem de redus. Zgomotul produs de aparatul de față este de numai 51 decibeli la exterior și de doar 28 decibeli la interior.

Mulțumită modului putere, în zilele friguroase sau în cele caniculare, aparatul va ajunge foarte rapid la temperatura setată. Fără a aștepta foarte mult și fără a modifica facture la curent, printr-o simplă apăsare de buton, te vei bucura de un confort ideal. După ce a atins pragul setat, aparatul revine automat în regimul de funcționare normal.

Acestea fiind spuse, Daikin FTXV25AB-RXV25AB Inverter este un aparat de aer condiționat ieftin, calitativ și eficient, ce asigură un confort maxim.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Clasa A+
  • Inverter
  • Telecomandă
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.