Daikin FTXB60C-RXB60C Inverter – aparat de aer condiţionat ultra performant, cu 21.000 BTU/h

Daikin FTXB60C-RXB60C Inverter este un sistem de climatizare modern şi performant, respectiv un aparat de aer condiţionat cu o putere impresionantă, ce funcţionează pe baza tehnologiei Inverter, capabil să garanteze un mediu ambiant favorabil, indiferent de temperatura exterioară.

Este foarte generos în privinţa capacităţii de modificare a temperaturii interioare, astfel la răcire are o capacitate de 21.000 BTU/h, iar la încălzire de 21.837 BTU/h. Provine din clasa de eficienţă energetică A+, controlul aparatului făcându-se din telecomandă. Acest model se recomandă a fi montat în încăperile cuprinse între 40-60mp.

Acelaşi model FTXB60C-RXB60C Inverter este disponibil în stocul magazinului de specialitate eMag, la preţul de 3.759 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic nu sunt foarte multe de spus, ci doar că prezintă o construcţie clasică, întreg sistemul fiind de culoare albă. Unitatea interioară are o greutate de 14kg şi măsoară standard 310 x 1065 x 224mm, iar unitatea exterioară măsoară standard 753 x 855 x 328mm.

Imagini cu Daikin FTXB60C-RXB60C Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam şi mai sus, un rol extrem de important îl are şi tehnologia Inverter. Aceasta este capabilă să ajute aparatul să atingă performanţe maxime, cu un consum energetic scăzut. Totodată, este capabilă să asigure şi un mod de funcţionalitate foarte puţin zgomotos.

Aşadar, zgomotul înregistrat de către unitatea exterioară este de minim 30db şi de maxim 40db, iar cel înregistrat de către unitatea interioară este de maxim 51db.

În ceea ce îl privesc funcţiile, beneficiază de: funcţia de ventilare/încălzire, funcţia Auto Restart, funcţia Wi-Fi, funcţia de Dezumidificare, funcţia Auto, precum şi funcţia Sleep/Night mode.

Acest aparat de AC Daikin este capabil să funcţioneze în 4 module. Pe lângă cele clasice (încălzire şi răcire), întâlnite la majoritatea sistemelor, acesta poate acţiona şi în modul de ventilare şi dezumidificare. Ultimul mod menţionat este foarte eficient în zilele călduroase de vară, atunci când nivelul umidităţii este ridicat.

Datorită filtrului fotocatalitic din dotarea apartului, aerul va fi purificat indiferent de modul de funcţionare setat.

Auto Restart este o funcţie ce permite aparatului să reia în mod automat activitatea dinainte deconectărilor accidentale de la reţea.

Ar fi de specificat faptul că acest compresor Inverter aparţine brand-ului Daikin, agentul de răcire folosit fiind de R-410A.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Daikin FTXB60C-RXB60C Inverter este un sistem de AC ultra performant, ce pune la dispoziţie o capacitate impresionantă de modificare a temperaturii interioare, indiferent de clima de afară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 22.000 BTU/h
  • Clasa A+
  • Eficient
  • Performant
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.