Daikin FTXB50C-RXB50C – sistem de AC cu Inverter, cu capacitatea de 18.000 BTU/h

Daikin FTXB50C-RXB50C reprezintă un aparat de aer condiţionat inteligent, capabil să asigure un confort optim instant în locuinţă, indiferent de vremea de afară. Cu ajutorul sistemelor şi funcţiilor inteligente, reuşeşte să obţină o atmosferă excelentă după bunul plac, într-un mod pe cât se poate de rezonabil, asta vis-a-vis de costuri.

Avem de-a face cu o variantă echipată cu tehnologia Inverter, ce are o capacitate de răcire de 18.000 BTU/h şi de încălzire de 19.107 BTU/h (3992 – 22519). Un astfel de model este ideal spaţiilor largi, precum unui living generos sau unui birou spaţios, asta datorită capacităţii excelente de modificare a temperaturii.

În ceea ce îl priveşte costul de achiziţie, modelul de faţă este disponibil la eMag la preţul online de 3.229 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, nu sunt foarte mult de spus, ci doar că avem de-a face cu o construcţie obişnuită de culoare albă, asta din partea ambelor unităţi. Categoric acest capitol nu reprezintă o prioritate atunci când achiziţionăm un astfel de produs electrocasnic. Pe partea tehnică ar fi de spus că unitatea interioară cântăreşte 14kg şi ca măsoară standard 310 x 1065 x 224mm.

Imagini cu Daikin FTXB50C-RXB50C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este de specificat faptul că aparatul de faţă are un consum de energie electrică invers proporţional faţă de capacitatea pe care o dezvoltă. Aşadar, este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, atât în modul de răcire, cât şi în modul de încălzire.

Pune la dispoziţie funcţia de încălzire, funcţia de ventilare, funcţia auto restart, funcţia de dezumidificare, funcţia Sleep/Night mode, funcţia auto şi funcţia de purificare.

Modul de dezumidificare este mai mult decât ideal în zilele toride de vară, atunci când mediul este invadat de o umiditate majoră. În plus de asta, această funcţie poate fi acţionată independent de schimbarea temperaturii de la interior, prevenind astfel apariţia mucegaiului.

Filtru fotocatalitic pe care îl deţine este pe cât se poate de eficient, datorită faptului că opreşte tot felul de particule de praf, viruşi şi alţi alergeni.

Pe lângă faptul că tehnologia Inverter asigură un consum energetic favorabil indiferent de modul de utilizare, oferă şi o funcţionare pe cât se poate de silenţioasă. Astfel, zgomotul maxim produs de către unitatea interioară este de 44 de decibeli, iar cel maxim al unităţii exterioare este de 51 de decibeli.

Funcţia de balaiere distribuie uniform pe vertical fluxul de aer, astfel încât să fie aceeaşi temperatură în întreaga încăpere.

Este de specificat faptul că vine dotat cu compresor Inverter ce aparţine brand-ului Daikin, agentul de răcire folosit fiind R-410a.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Daikin FTXB50C-RXB50C este un aparat de aer condiţionat cu compresor Inverter, capabil să obţină un mediu ambiental favorabil, într-un mod pe cât se poate de eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Inverter
  • 18.000 BTU/h
  • Filtru Fotocatalitic
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.