Daikin FTXB25C-RXB25C Inverter – Aparat de AC cu 9.000 BTU capacitate de răcire

Oferă ție și familiei tale un confort instant în locuință, într-un mod pe cât se poate de economic și de eficient, cu ajutorul unui aparat de aer condiționat Daikin.

Aparatul de aer condiționat Daikin FTXB25C-RXB25C Inverter este un produs cu o capaciate de răcire de 18.000 BTU, o putere îndeajuns de mare pentru a asigura un climat ideal în întreaga locuință.

Un astfel de model se regăsește în stocul magazinului eMag la prețul avantajos de achiziționare de 1.948lei (vezi preț actualizat).

Vine alcătuit din două unități, ambele pe un exterior alb, una venind instalată în interior, iar cealaltă în exterior. Unitatea exterioară măsoară 550 x 658 x 275mm și cântărește în jur de 44Kg, iar cea interioară cântărește numai 8Kg și măsoară doar 283 x 770 x 216mm.

Imagini cuDaikin FTXB25C-RXB25C Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de față, provine din clasa de eficiență energetică A+, astfel se bucură de un consum foarte bun de energie electrică.

Este un produs modern și performant, ce dispune de filtru Fotocatalitic Apatit Titan, de tehnologia Inverter, de 5 trepte de ventilație și de control prin telecomandă.

Funcțiile aparatului sunt: funcția de dezghețare automată, funcția auto-restart, funcția de ventilare, funcția de dezumidificare, funcția de încălzire, funcția jet, funcția sleep/night, timer, funcția auto, funcția de răcire, funcția de încălzire până la -12 grade, funcția de purificare și funcția de filtrare.

Ar mai fii de spus, că acest model este fabricat în Malaezia, la fabrica Daikin, ce vine echipat cu agent de răcire R-410A și cu un compresor aparținând aceluiaș brand, Daikin.

În concluzie, noul aparat Daikin FTXB25C-RXB25C Inverter este competent să asigure și să mențină temperatura dorită, într-un mod pe cât se poate de eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Clasa A+
  • Filtru Fotocatalitic
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.