Daikin FTXB35C-RXB35C Inverter – Aparat de aer condiționat performant

Daikin FTXB35C-RXB35C Inverter este un aparat de aer condiționat ce aparține unui producător European, nu foarte cunoscut la noi în țară, însă se pare că își face treaba extrem de bine.

Vorbim despre un aparat de AC modern, cu telecomandă, ce se laudă cu o capacitate generoasă de răcire, respectiv de 12.000BTU și cu tehnologia Inverter. Este un produs foarte bine vândut, asta datorită faptului că are un consum minim de energie electrică la răcire, dar și la încălzire, aparținând clasei A+ de eficiență energetică.

Poți achiziționa un astfel de produs electrocasnic, la numai 2.148lei (Vezi preț actualizat), un preț convenabil pentru un astfel de aparat de AC performant și economic.

Aspectul acestui produs este unul classic, des întâlnit și la celelalte modele. Vine compus din două unități, una pentru exterior de 550 x 658 x 275cm și una pentru interior de 283 x 770 x 216cm.

Imagini cu Daikin FTXB35C-RXB35C Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

De acum vei avea un confort instant în locuința ta, mulțumită funcțiilor numeroase de care dispune acest aparat. Așadar, o parte din acesta sunt: funcția de dezumidificare, funcția auto restart, funcția de încălzire, funcția de ventilare, funcția sleep/night mode, funcția auto și funcția de purificare.

Cât despre caracteristici, se laudă cu un panou plat frontal, extrem de rezistent ce potrivește perfect oricărui interior. Mulțumită funcției de baleiere pe vertical, fluxul de aer va fi distribuit uniform în întreaga locuință.

Se bucură de o funcționare silențioasă, astfel încât nivelul de zgmot produs de unitatea interioară este de numai 23 decibeli, iar de cea exterioară de doar 41 decibeli.

În concluzie, dacă vrei un confort continuu în locuința ta, alege un astfel de aparat de aer condiționat Daikin FTXB35C-RXB35C și vei beneficia de economie și eficiență.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de aer condiționat
  • Capacitate de răcire 12.000 BTU
  • Clasa A+
  • Inverter
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.