Daikin FTX35J3-RX35K – un produs de silențios și economic, cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU

Se pare că încă ne mai bucurăm de vară, iar temperaturile ridicate de afară nu au început să scadă deloc, astfel încă mai este timp să ne bucurăm de aerul plăcut oferit de un aparat de aer condiționat.

Daikin FTX35J3-RX35K este un aparat de aer condiționat inteligent, ce se bucură de o capacitate generoasă de răcire, respectiv de 12.000 BTU, de Inverter, de control prin telecomandă și de un filtru extraordinar de bun, ce beneficiează de funcții multiple.

În ciuda atâtor specificații și tehnologii numeroase, prețul de achiziție este de numai 2.399 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, avem de-a face cu o construcție clasică, compusă din două unități, ambele fiind pe un fond de culoare albă. Că și dimensiuni și greutate, avem unitatea interioară cu o greutate de numai 7Kg, măsurând doar 283 x 770 x 198mm.

Imagini cu Daikin FTX35J3-RX35K :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este de specificat că produsul de față aparține clasei A++, astfel se laudă cu un consum energetic excelent. După cum spuneam, vine echipat cu un filtru foarte bun, ce beneficiază de mai multe funcții, precum: Anti-praf, Anti-bacterian, Anti-Alergeni și deodorizant.

Cât despre funcții, avem de-a face cu o serie numeroase, eficientă și economică, precum: funcția de ventilație, funcția de răcire, funcția de încălzire, funcția de dezumidificare, funcția de purificare, funcția de auto-diagnoză, funcția auto-restart, funcția sleep/night și funcția auto.

A mai rămas de subliniat faptul că se bucură de agent de răcire R-410A și că este un produs super silențios. Așadar, unitatea exterioară produce un zgomot de doar 48 de decibeli, pe când cea interioară numai 23 de decibeli.

Recomandăm soluția de curățat aparate de aer condiționat Wpro, de 500 ml, ce garantează un aer proaspăt și curat întotdeauna.

În concluzie, Daikin FTX35J3-RX35K este un aparat de aer condiționat ultra performant, silențios și eficient, ideal pentru spațiile largi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A++
  • 3 trepte de ventilare
  • Inverter
  • Filtru Anti-Alergeni
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.