Daewoo RCC-220 R ECO – compact şi modern, cu un preţ de achiziţie extrem de avantajos

Daewoo RCC-220 R ECO este un aspirator cu sac avantajos, de dimensiuni reduse, conceput să garanteze un randament ridicat, cu un consum mediu de energie electrică.

Avem de-a face cu un model cu tip de aspirare uscată, ce are o putere de 1200W. Deţine filtru Hepa, un recipient de colectare de 1.5l, având o putere de aspirare de până la 170W.

Preţul de achiziţionare este neaşteptat de convenabil, astfel noul aparat se poate procura din oferta celor de la eMag cu numai 176 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa specificaţiilor tehnice, observăm un aspect compact, de culoare roşie, ce cântăreşte numai 5Kg şi are ca dimensiuni standard 365 x 225 x 210(W x D x H) mm.

Imagini cu Daewoo RCC-220 R ECO :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al consumului energetic, după cum spuneam este un model cu o aspirare puternică, într-un mod pe cât se poate de eficient.

La pachet cu aspiratorul, vin şi următoarele accesorii: o perie standard, o perie suplimentară, o perie specială pentru tapiserie, furtun rotativ, de până la 360 de grade şi derulator pentru cablu (lungime cablu alimentare 4.83m).

Ca şi nivel de zgomot, pot spune că este un aspirator destul de silenţios, astfel gradul de zgomot este de doar 80 de decibeli.

Vis-a-vis de depozitare, nu trebuie să vă faceţi griji, deoarece este un model compact, de dimensiuni reduse, conceput astfel încât să nu ocupe foarte mult din spaţiul locuinţei.

Acestea fiind spuse, Daewoo RCC-220 R ECO este un aspirator cu sac super accesibil, compact şi modern, ideal în orice tip de locuinţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 1200W
  • Putere de aspirare 170W
  • Capacitate colectare 1.5l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.