Daewoo RC-230 R ECO – aparat electrocasnic ergonomic, eficient şi accesibil

Daewoo RC-230 R ECO este o variantă avantajoasă de aspirator cu sac, un produs electrocasnic economic, cu o eficienţă ridicată de aspirare.

Avem de-a face cu un aspirator cu o putere de 800W, cu sac de colectare de hârtie, cu capacitatea de 3l.

Este un produs super avantajos ca şi cost de achiziţie, ce se poate procura cu doar 163 de lei (vezi preţ actualizat) din oferta celor de la eMag.

Se remarcă printr-o construcţie modernă, de dimensiuni reduse, având o carcasă din plastic, de culoare roşie. Cântăreşte numai 4.1kg şi măsoară standard 425 x 291 x 290(W x D x H) mm, având un nivel de zgomot de numai 77db.

Acelaşi aspirator cu sac eficient îl regăsim şi în stocul celor de la Elefant.

Imagini cu Daewoo RC-230 R ECO :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un produs cu tip de aspirare uscată, ce are o putere de 190W. Deţine variator de putere, având lungimea cablului de alimantare de până la 5 metrii.

Odată cu produsul de faţă, vor veni şi următoarele accesorii necesare, precum: o perie specială pentru tapiserie, o perie suplimentară, o perie standard, un tub telescopic cromat şi un derulator automat pentru cablu.

În ciuda faptului că aparţine clasei energetice B, acest aspirator este conceput astfel încât să garanteze un randament ridicat, cu un consum pe cât se poate de optimizat.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, aspiratorul Daewoo RC-230 R ECO este un model cu sac de colectare din hârtie, eficient şi economic, perfect în orice locuinţă modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 800W
  • Capacitate colectare 3l
  • Aspirare uscată
  • Cu variator de putere
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.