Daewoo RC-190 B ECO – aspirator cu sac ieftin şi eficient

Daewoo RC-190 B ECO este un model de aspirator low cost cu sac, de dimensiuni reduse, ce poate fi extrem de uşor de depoziat în locuinţa dvs.

Vorbim despre un produs electrocasnic ce are o putere de 800W, echipat cu filtru HEPA şi cu sac de colectare de unică folosinţă cu capacitatea de 3.5l.

Vis-a-vis de preţ, avem de-a face cu un aparat extrem de avantajos, astfel se poate achiziţiona de la eMag cu preţul excelent de numai 185 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 5.8kg, măsoară standard numai 415 x 291 x 237(W x D x H) mm, având un exterior distins, pe un fod de culoare neagră.

Acelaşi model de aspirator cu sac îl pun la dispoziţie şi cei de la Elefant şi Altex.

Imagini cu Daewoo RC-190 B ECO :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un model eficient, ce realizează o aspirare de tip uscată, având o putere de 200W. Aşa cum am spus, deţine sac din hârtie pentru colectarea prafului, cu capacitatea de 3.5l, ce necesită înlocuirea periodică a acestuia.

Ca şi accesorii eficiente ce vin la pachet odată cu aparatul de faţă, ar fi: un tub telescopic din metal, o perie pentru tapiserie, o perie standard, o perie suplimentară şi un derulator de cablu automat (lungimea cablului de alimentare este de 5m).

Cât despre consum, noul aspirator provine din clasa B, astfel este conceput pentru a garanta un randament ridicat, cu un consum energetic redus.

Ar mai fi de specificat faptul, că este un aparat electrocasnic destul de silenţios, astfel nivelul de zgomot produs în funcţiune este de doar 78 de decibeli.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, aspiratorul Daewoo RC-190 B ECO este un model cu sac de colectare din hârtie, eficient şi accesibil, ce asigură un randament maxim.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 800W
  • Capacitate colectare 3.5l
  • Aspirare uscată
  • Putere de aspirare 200W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.