Daewoo L40R640CTE – televizor accesibil şi modern din gama 2016

Daewoo L40R640CTE reprezintă un non Smart Tv modern din gama 2016, un televizor ideal pentru sufragerie sau living, recomandat celor ce caută un device ieftin şi bun, fără prea multe funcţii şi specificaţii.

Ei bine, discutăm despre un televizor atractiv, ce aparţine brand-ului sud-coreean Daewoo Electronics. Deţine un design plăcut şi modern, ce conferă un aer elegant, graţie finisajelor şi elementelor perfect definite. Pe lângă faptul că reprezintă un bun suport pentru transmisiile Tv, poate fi şi un excelent monitor la consolă sau PC.

Acest model L40R640CTE este de curând disponibil şi în stocul magazinului online eMag, la preţul accesibil de 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, prezintă un aspect atrăgător, construcţia acestuia fiind realizată integral din meteriale de calitate foarte bună. Este de culoare neagră, cântăreşte 9.6kg şi măsoară standard fără suport 908 x 216 x 571(W x H x D) mm, respectiv 908 x 216 x 571(W x H x D) mm cu suport.

Imagini cu Daewoo L40R640CTE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest televizor Daewoo vine proiectat cu un display de tip Direct LED de 101cm în diagonală. Asigură o calitate video excelentă, cu o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi cu o rezoluţie Full HD, la maxim 1920 x 1080pixeli.

Calitatea video este completată de unghiuri largi de vizualizare, atât din orizontală, cât şi din verticală. În felul acesta, te vei bucura de un conţinut excepţional din toate punctele de vedere.

Din punct de vedere al conectivităţii, modelul de faţă este prevăzut cu un port HDMI, cu un port USB 2.0, cu o intrare PC (D-Sub cu 15 pini), cu intrare antenă, cu redare video, cu Tuner digital, cu Slot CI+, precum şi cu Player multimedia integrat.

Tuner-ul digital cu format DVB-T MPEG4 şi DVB-C MPEG4 împreună cu Slot-ul CI+ vor garanta recepţionarea posturilor TV digitale şi HD, fără a mai fie nevoie de un alt decodor extern sau mediabox.

Foarte util este şi player-ul multimedia integrat, datorită faptului că permite reproducerea oricărui conţinut multimedia, direct de pe stick de memorie sau unitate Hard Disk.

Concluzie :

În concluzie, Daewoo L40R640CTE este un televizor lansat în 2016, un device modern şi accesibil, ce reuşeşte să fie un bun suport atât ca televizor cât şi ca monitor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • Ultra modern
  • Full HD
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.