Daewoo DWD-MV1021 – maşină de spălat rufe cu display LED, accesibilă şi modernă

Daewoo DWD-MV1021 este o maşină de spălat rufe din categoria modelelor low-cost, un produs electrocasnic sud-coreean ce reuşeşte să facă facă chiar şi unei familii numeroase, fiind capabilă să garanteze rezultate impecabile, atât la spălare, cât şi la centrifugare, indiferent de gradul de murdărie al articolelor.

Compania Daewoo Electronics a conceput acest model cu încărcare frontală, cu capacitatea de 6kg şi cu o viteză de centrifugare de 1000rpm. În partea frontală a maşinii, se află panoul de control compus dintr-un buton selector, dintr-un buton On/Off şi dintr-un display modern LED, foarte generos.

Acest produs electrocasnic avantajos este disponibil în stocul magazinului de specialitate eMag la preţul de numai 879 de lei (vezi preţ actualizat).

Aspectul maşinii este unul clasic, destul de modern, ce deţine o carcasă de culoare albă. Hubloul transparent are o deschidere de până la 180 de grade. Ca şi detalii tehnice, măsoară standard 84.5 x 59.7 x 49.7(IxLxA) cm, greutatea fiind de 57kg.

Modelul de faţă se regăseşte şi în ofertele celor de la CEL, ClickShop şi evoMag.

Imagini cu Daewoo DWD-MV1021 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Afişajul atractiv de tip LED, oferă informaţii în legătură cu etapele programelor de spălare, dar şi cu funcţiile setate ale programului în curs.

Vis-a-vis de consum, specialiştii au încadrat această maşină de spălat rufe în clasa energetică A++, lucru ce garantează un consum favorabil de resurse.

În ceea ce o privesc programele de spălare, produsul de faţă pune la dispoziţie o serie diversificată de programe, precum: programul rapid de 15 minute, programul pentru articole din mătase, programul pentru articole din bumbac, program pentru articole sportive, programul pentru articole sintetice, programul de clătire şi centrifugare şi lista continuă.

Funcţia de programare întârziată, permite setarea programului de spălare în funcţie de cum doreşte utilizatorul, având la dispoziţie un interval de ore cuprins între 1-24h.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Daewoo DWD-MV1021 este o maşină de spălat rufe automată, ideală oricărei familii, capabilă să obţină cele mai bune rezultate, cu cel mai avantajos consum de resurse (energie electrică, apă si detergent).

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Clasa A++
  • Silenţioasă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.