Daewoo DWD-MI1011 – produs electrocasnic eficient şi economic, super accesibil ca şi preţ

Daewoo DWD-MI1011 este o maşină de spălat rufe economică şi eficientă, cu încărcare frontală, ce asigură fără doar si poate cele mai bune rezultate la spălare, cât şi la centrifugare, într-un mod pe cât se poate de eficace.

Vorbim despre un produs electrocasnic din clasa de eficienţă energetică A++, ce are o viteză de centrifugare de 1000rpm, un afişaj de tip LED, 15 programe de spălare şi o capacitate de încărcare de 6Kg.

În privinţa preţului de achiziţie, pot spune că este un model super convenabil şi accesibil, comercializat cu preţul de ofertă de numai 945 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre detalii tehnice, este de specificat faptul că hubloul are o deschidere la 180 de grade, cu un diametru de 42cm, nivelul de zgomot la spălare este de doar 58db, iar la centrifugare de doar 71db. Este un model de culoare albă, cu o greutate de aproximativ 63Kg, ce măsoară 85 x 59.5 x 51(IxLxA) cm.

Imagini cu Daewoo DWD-MI1011 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa performanţelor la spălare, beneficiază de 15 programe super eficiente, dar şi economice, mulţumită clasei A++ de eficienţă energetică. Câteva din acestea sunt: program pentru prespălare, program pentru clătire şi stoarcere, program intensiv, program pentru bumbac, program pentru lână, program pentru centrifugare şi lista continuă.

Vis-a-vis de funcţiile speciale ale maşinii, dispune de funcţia de programare întârziată şi de sistemul de siguranţă împotriva copiilor.

Acestea fiind spuse, Daewoo DWD-MI1011 este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, economică şi accesibilă, ce garantează rezultate excelente, indiferent de gradul de murdărie al articolelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Clasa A++
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.