Daewoo DWD-MH1011

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Daewoo DWD-MH1011 este o mașină de spălat rufe calitativă, ce prezintă un tip de încărcare frontal. Se bucură de o capacitate de încărcare destul de generoasă, undeva la 6Kg și de o viteză de centrifugare de 1000rpm.

Este un produs corean, ce se face remarcat prin performanță și calitate, având rezultate excelente la spălare și un consum extrem de redus al resurselor.

Este un aparat electrocasnic foarte economic, asta mulțumită clasei A+ de eficiență energetică din care face parte. Vis-a-vis de consum, putem sublinia ca nici consumul de apă nu este foarte mare, ci de doar 9460l/an.

Și la capitolul design se descurcă excepțional, evidențiindu-se printr-un aspect foarte atrăgător și modern. Este o mașină de spălat rufe compactă, fiind dimensionată astfel încât să nu ocupe foarte mult din spațiu, având trăsături slim de 84.5 x 59.5 x 47cm.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți dispus să vă achiziționați o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală economică, performantă și la un preț foarte accesbil, modelul de față este alegerea ideală ce se procură la prețul de doar 799lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat rufe Daewoo DWD-MH1011 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Se laudă cu o gamă variată de programe de spălare, ce cuprind toate tipurile de țesături, ce pot fi urmărite pe afișajul LED, așadar beneficiază de: program sintetice, program delicate, program spălare rapidă, program bumbac, program lână, Centrifugare și program Baby Care. Așadar, aceste programe sunt extrem de eficiente, ce garantează rezultate incredibile la spălare dar și la centrifugare.

Temperatura poate fi setată în funcție de resursele energetice alocate în concordanță cu gradul de murdărie al rufelor.

Alte detalii tehnice pe care am putea să le spunem despre acesta mașină de spălat rufe, ar fi că tamburul vine construit dintr-un oxel inoxidabil foarte rezistent, deschiderea hubloului ajunge la 180 de grade, iar greutatea produsul este undeva la 54Kg. Tot aici, am putea specifica și nivelul redus de zgomot, de doar 73 decibeli la centrifugare și de 60 decibeli la spălare.

În concluzie, Daewoo DWD-MH1011 este mașina de spălat rufe ideală în orice locuință, ce oferă performanță, calitate și eficiență la un grad superior.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Afișaj LED
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Clasă de eficiență energetică: A+
  • Nivel de zgomot la centrifugare: 73db
  • Capacitate de încărcare: 6Kg
  • Tambur din oțel inoxidabil
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.